PogachnyK je napisal/-a: uradni servis je živ nateg,
GiGi1985 je napisal/-a:Mogoče se bo komu zdelo neumno vprašanje ampak a recimo v tujino ga pa ne moreš peljat servisirat na uradni servis? Glede na to, da smo v EU, bi ga lahko zapeljali v Avstrijo (v kolikor ga seveda želite) ?
lp
marvin je napisal/-a:Jst poznam enga kamor furam svoje toyote k je prekompliciran da bi popravljal.
Je do nedavna delal na uradnem servisu od toyote. Manšeto na corolli mi je zamenjal za 50€ s tem da je manšeto vračunal.
Na PM pošl če bi rada cifro.
nebivedu je napisal/-a:marvin je napisal/-a:Jst poznam enga kamor furam svoje toyote k je prekompliciran da bi popravljal.
Je do nedavna delal na uradnem servisu od toyote. Manšeto na corolli mi je zamenjal za 50€ s tem da je manšeto vračunal.
Če ti je manšeto za 50 evrov zamenjal, potem je pa kr orenk drag. Namreč tisti ki delajo na črno ti za 50 evrov menjajo, olje, svečke, filtre in zavorne ploščice. Manšeta stane mogoče 5 evrov, tako da je menjava manšete tam okol 20 evrov (material in delo).
GiGi1985 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:marvin je napisal/-a:Jst poznam enga kamor furam svoje toyote k je prekompliciran da bi popravljal.
Če ti je manšeto za 50 evrov zamenjal, potem je pa kr orenk drag. Namreč tisti ki delajo na črno ti za 50 evrov menjajo, olje, svečke, filtre in zavorne ploščice. Manšeta stane mogoče 5 evrov, tako da je menjava manšete tam okol 20 evrov (material in delo).
Pa za vse vrste avtov pa niso manšete 5 eur, se ti ne zdi, sploh pa ne original!?Radi bi dvignali nivo, pa včasih date sami tako izjavo.... pa brez zamere
seeman66 je napisal/-a:Drugače pa mene tudi zanima kak serviser domač v okolici CE. Težava
Yaris 2002 1.0 vvt-i - v armaturi je pokazatelj temp., ki pa mi žal ne dela. V mot. prostoru mislim da ta senzor prosto visi oz. je tam nekje kar navit okoli ne vem česa.
Drugače pa avto dela BP.
Po forumu brska: Google [Bot] in 45 gostov