Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Kloner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Zamenjava sedeža ali samo airbaga

Napisal/-a Kloner Sr jan 13, 2010 1:08 pm

Pozdravljeni!

Zadnjič se mi je zgodil neljubi dogodek, ko me je malce zaneslo in sem zadel v robnik. Zdaj sem vse drugo popravil le eno težavo še imam. Namreč pri tem se je sprožil airbag v sovoznikovem sedežu in zategovalec pasu. Ker dejansko še nikoli nisem imel opravka s takimi zadevami in se v njih nisem poglabljal me zanima kak se naj zadeve lotim.
Razmišljal sem o dveh varjantah. In sicer, da bi zamenjal celoten sovoznikov sedež, potem pa dal računalnik resetirati (v primeru da se to da?) ali pa bi zamenjal samo zategovalca in nabavil novi airbag, ter dal sedež zašit pri kakšnem tapetarju, računalnik pa bi tudi v tem primeru dal resetirati oz. na novo preprogramirati.

Zanima me kaj mi priporočate oz. če je že kdo bil v taki situaciji in kako jo je rešil.

lp

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Sr jan 13, 2010 1:24 pm

Js meu isto kokr ti s Cliotom srečanje z robnikom pa mi je odprl airbag. Zamenju sm samo airbag u sedežu, prevleko so mi zašil nazaj, mogu sm zategovalce menjat pa še računalnik od airbaga reseterat. Cena usega skupi okol 300€ brez poškodb podvozja

LP

gogo1
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a gogo1 Sr jan 13, 2010 2:13 pm

ja čist odvisno, amlo poglej na netu, pa malo pokliči naokoli, za kolk dobiš rabljen sedež...pa si skalkuliraj, sam pomojem je najcenejša varianta, da dobiš drug sedež..
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov