Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gost

Kako ven dobiti stikalo??

Napisal/-a Gost Po jan 18, 2010 12:57 pm

LP!
Zanima me kako naj ven dobim stikalo za gretje sedežev na Golfu IV. Malo sem že probaval s "šrafncigrom", pa sm pol nehu da nebi kaj odlomu. A se to kako drugače vn dobi, al pač tako kot sem že poskušou. Rad bi ga pa vn dobu zato ker mi na nobenem sprednjem sedežu ne dela gretje, če ima kdo še okrog tega kakšno idejo zakaj ne dela, lahko tudi pove. Preveril sem varovalko in je cela, ne vem ali ima še kje kakšno varovalko, morda kak rele...
Hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
tads
Novinec

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a tads Po jan 18, 2010 3:00 pm

mislim da se kar iztakne ven. tako kot tista plastika, kot jo imajo avtomobili brez gretja sedežev.

gogo1
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a gogo1 Po jan 18, 2010 3:18 pm

probaj prvo spodnji predalnik vn cuknit, ki je nad radiem...pa potem iz notranje strani potisnit ven stikalo

cd_rw
Novinec

Napisal/-a cd_rw Po jan 18, 2010 10:20 pm

ja ne vem, bom mogu pol radio vn vzet, ker je 2 DIN-ski. Ali pa ga bom poiskusu res kar tako iztaknit z malo več sile. Ka pa za nedelovanje gretja, a ima kdo kakšno idejo. Upam da nista šla oba grelca.
LP!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po jan 18, 2010 10:24 pm

jst dvomim da je stikalo v okvari
a si pogledal kontakte pod sedezi.za gretje je bel konektor.
pomeri ce pride strom na konektorje.ce pride je stikalo ok.ce ne pride je pa moznih velik drugih stvari.
mogoce ksn rele,prekinjena napeljava.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jan 18, 2010 10:54 pm

cd_rw: off:
Cemu nisi nikogar obvestil o novem uporabniskem imenu? (glej pravilnik tocka 6.)

Tudi, ce ti je email.si pretekel (kot marsikomu) bi preprosto obvestil in ti spremenim email v kolikor bi rad prisel do gesla, ki si ga posljes in poleg tega imas ze neko letnico (l. 2007)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

cd_rw
Novinec

Napisal/-a cd_rw To jan 19, 2010 12:21 am

abbe je napisal/-a:jst dvomim da je stikalo v okvari
a si pogledal kontakte pod sedezi.za gretje je bel konektor.
pomeri ce pride strom na konektorje.ce pride je stikalo ok.ce ne pride je pa moznih velik drugih stvari.
mogoce ksn rele,prekinjena napeljava.

Bom preveru tole z konektorji prej, ker če je tam štrom pol so stikala ok. Mal mi je to pač čudno da ne dela ne voznikov ne sovoznikov sedež (gretje).

cd_rw
Novinec

Napisal/-a cd_rw Sr jan 20, 2010 1:10 pm

LP! Preveru sm konektorje, pod sedežem je konektor s štirimi kabli, tega sem snel in z merilcem sprobou. Meril sem voltažo in sicer ko stikalo prestavim na položaj 1 mi napiše voltažo 2.9V, je pa en problem, tudi ko stikalo prestavim na pozicijo 5, je voltaža ista. Ali je to v redu?? Pa tudi zakaj ima 4 kable, morda je posebej za sedalni in naslonjalni del? Sprobu sem pa sam na sovoznikovem sedežu. Ali se kdo spozna na to kaj?
Hvala za odgovore.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov