cd_rw je napisal/-a:LP! Imam golfa II TD, pa me zanima, ali se pozna pri tem avtu turbo luknja, ker odkar ga imam, ni nekega prehoda. Res ne pričakujem da bi me nalepilo na sedež, ima 51kW, pa vendar. Avto ima tudi že krepko čez 200k prevoženih. Turbina se sliši, zanima me pa, ker razmišljam, da bi odmontiral turbino in jo vsaj sčistil. Morda bi potem avto bol potegnil. Pa še to, če odvijem turbino dol, na kaj moram bit pozorn, ali moram nabavit kakšen material, ko bom sestavljal to nazaj (tesnilo, cevi....) Zanima me pač in če je kdo to na tem avtu že počel prosim če mi svetuje, hvala!
lisko je napisal/-a:Opisano že v drugi temi.....kak ma krmiljeno bosch pumpo oz. vbrizgavanje nafte? Ima že LMM senzor in elektroniko na boch pumpi ali ima še mehansko ( tlačno cev na turbino in na pumpi membrano?). Če ima na pumpi membrano potem je tista cev zamašena.....enako težavo sem imel sam.....avto je zvezno pospeševal od začetka.....ko sem cev oddelal je avto hudo živahnejši.
Kok jaz vem ima navadn motor 55KM TD pa 75KM.....Torej 20 konjev da turbina....to pa se mora že kar konkretno čutit pri tako lahkem avtu.
lisko je napisal/-a:Kok jaz vem ima navadn motor 55KM TD pa 75KM.....Torej 20 konjev da turbina....
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov