strmi je napisal/-a:glej, aral 431 pd se prodaja nekje od 8-12€, na servisu te itak drapnejo za več (hja tut castrol txt je dober). Če greš olje kupovat v Lidl al pa Hofer boš dal za 1l olja 5-6€, pa ga vlil v svojga Audija nimam nič proti. Prejšnji lastnik je bil pač šparovček, upam da avto špara tut pri porabi olja na 1000km.
Moje osebno mnenje je nespremenjeno: Olje iz Hoferja, Lidla, Jagerja je sam za na solato!
jaggy je napisal/-a:strmi je napisal/-a:glej, aral 431 pd se prodaja nekje od 8-12€, na servisu te itak drapnejo za več (hja tut castrol txt je dober). Če greš olje kupovat v Lidl al pa Hofer boš dal za 1l olja 5-6€, pa ga vlil v svojga Audija nimam nič proti. Prejšnji lastnik je bil pač šparovček, upam da avto špara tut pri porabi olja na 1000km.
Moje osebno mnenje je nespremenjeno: Olje iz Hoferja, Lidla, Jagerja je sam za na solato!
Pardon ej sam si me spravil v smeh
Kot prvo to olje se težje dobi lahko pogledaš na internetu in ne vem kje si ti našu zdej lidl hofer ne kr na pamet govorit pogovarjamo se o olju ki stane liter 20-24 € pjebček tako da prejšen lastnik še daleč od tega ni bil šparovček
http://www.bolha.com/oglas382476721/mot ... onglife-ii
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov