alesek86 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam en problem na golfu iv 2003 letnik. Preden grem karkol pogledat (varovalke, mikrostikalo), bi vas vprašal, kaj bi lahko bilo narobe.
Namreč tisti opzorilni alarm za prižgane luči, ko daš ključ iz kontakta in odpreš voznikova vrata, ne piska več. Kar naenkrat je nehal. Napako sem opazil tudi v centralnem zaklepanju: ko avto odkleneš, pa ne odpreš nobena vrata, se avto samodejno nazaj zaklene (to je pravilno). Sedaj pa avto odklenem, odprem voznikova vrata, in avto se vseeno samodejno zaklene.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Lp
alesek86 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam en problem na golfu iv 2003 letnik. Preden grem karkol pogledat (varovalke, mikrostikalo), bi vas vprašal, kaj bi lahko bilo narobe.
Namreč tisti opzorilni alarm za prižgane luči, ko daš ključ iz kontakta in odpreš voznikova vrata, ne piska več. Kar naenkrat je nehal. Napako sem opazil tudi v centralnem zaklepanju: ko avto odkleneš, pa ne odpreš nobena vrata, se avto samodejno nazaj zaklene (to je pravilno). Sedaj pa avto odklenem, odprem voznikova vrata, in avto se vseeno samodejno zaklene.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Lp
hribko je napisal/-a:alesek86 je napisal/-a:Opazil sem tudi, da tista lučka, ki je na vratih, ne dela...
Lp
potem te pa tist čep na vratih zajebava(ki daje signal da so vrata odprta)
mITJA122 je napisal/-a:
Tistega "čepa" oz stikala vrat..nima nikjer na vratih.
V ključavnici ima vgrajeno stikalo..razdret morš komplet vrata, da prieš do ključavnice, ključavnico ven uzet..pa menjat..popravljat se neda..sei ču še nisn, da bi kdo to popravu.Cena nove ključavnice je pa nekaj čez 100eur na uradnem servisu...
mITJA122 je napisal/-a:hribko je napisal/-a:alesek86 je napisal/-a:Opazil sem tudi, da tista lučka, ki je na vratih, ne dela...
Lp
V ključavnici ima vgrajeno stikalo..razdret morš komplet vrata, da prieš do ključavnice, ključavnico ven uzet..pa menjat..popravljat se neda..sei ču še nisn, da bi kdo to popravu.Cena nove ključavnice je pa nekaj čez 100eur na uradnem servisu...
alesek86 je napisal/-a:mITJA122 je napisal/-a:hribko je napisal/-a:alesek86 je napisal/-a:Opazil sem tudi, da tista lučka, ki je na vratih, ne dela...
Lp
alesek86 je napisal/-a:Notranje luči delajo,prav tako una rdeca dioda na voznikovih!znotraj lahko zaklenem vsa vrata...
Kar pa ne dela: alarm za prižgane luči ob odprtju vrat, lučka na vratih (tista kresnička) in ne zazna,da so se odprla voznikova vrata,zato avto samodejno zaklene nazaj (po 20 sek). To je to...
Lp
Ivan36 je napisal/-a:alesek86 je napisal/-a:Notranje luči delajo,prav tako una rdeca dioda na voznikovih!znotraj lahko zaklenem vsa vrata...
Kar pa ne dela: alarm za prižgane luči ob odprtju vrat, lučka na vratih (tista kresnička) in ne zazna,da so se odprla voznikova vrata,zato avto samodejno zaklene nazaj (po 20 sek). To je to...
Lp
Fant počasi spravi v promet preden boš ugotovil kako je ta VW dragPa ni mišljeno kot zafrkancija je tudi Citro drag delo + servis, ni ponaredkov samo ga za drobiž kupiš
![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov