tropsky je napisal/-a:Pred približno mesecem dni so se mi pokvarila zadnja vrata za sovoznikom. Ne morem jih odpret neglede kaj poizkušam. Vzel tapicirngo dol pogledal če se je slučajno kje zlomila kakšna plastika, vndar so vse cele, prav tako žice. Sem hotu vzet ključavnico vn, sam nekak ne gre ker moraš imet vrata odprta. Prosim pomagajte!
tropsky je napisal/-a:Pred približno mesecem dni so se mi pokvarila zadnja vrata za sovoznikom. Ne morem jih odpret neglede kaj poizkušam. Vzel tapicirngo dol pogledal če se je slučajno kje zlomila kakšna plastika, vndar so vse cele, prav tako žice. Sem hotu vzet ključavnico vn, sam nekak ne gre ker moraš imet vrata odprta. Prosim pomagajte!
tropsky je napisal/-a:sem skor 105% da ni zmrznalo ker je to blo že kakšne 3 mesece nazaj, plus tega sem mel avto v garaži pri +20. tak da dvomim.
Če ne bo druge mam že cepin parajt da odprem, al pa kake gasilce pokličem da odprejo, oni so majstri.
Mam pa še eno opcijo da dobim kakega profi vlomilca, mislim če v neke bmw750 pa audi-je kradejo bojo pa ja še ključavnico na meganu zrihtali
tropsky je napisal/-a:sem skor 105% da ni zmrznalo ker je to blo že kakšne 3 mesece nazaj, plus tega sem mel avto v garaži pri +20. tak da dvomim.
Če ne bo druge mam že cepin parajt da odprem, al pa kake gasilce pokličem da odprejo, oni so majstri.
Mam pa še eno opcijo da dobim kakega profi vlomilca, mislim če v neke bmw750 pa audi-je kradejo bojo pa ja še ključavnico na meganu zrihtali
tropsky je napisal/-a:WMB hvala! po tvojem opisanem postopku je delo precej lažje! Vrata se končno odpirajo! Edino kar me moti je sneg ki mi leti na sedeže, kar pa tudi ni tako hudo saj kar hitro zleti ven čez tisto luknjo kjer so nekoč bila vrata.
Ne ni tako hudo dat 50€, če jih le imaš od kje vzet. Upal sem pač da je kakšen mojster na forumu ki bi mi povedal kako se popravi. Vsak € je dobrodošel.
tropsky je napisal/-a:razlika med 50€ in 2x pivo je kar velika, kaka 2 platoja piva, še več če grem v hofer po najcenejšega...
Čeprav se da na daljavo marsikaj. Nekje sem zasledil da je treba še zunanjo kluko dol vzet, pa se bo več vidlo, pa en haklc z velikim izvijačem obrnem in baje je to to.
Ti dam za 3(laško al pa union da ne bo glih hoferjev) če ti znaš in zrihtaš.
Drugače pa a ni ta forum namenjem temu da si pomagamo in svetujemo na daljavo?
tropsky je napisal/-a:Evo vidiš da se da. Dobiš za pivo ko boš kaj po naših koncih hodil.
tropsky je napisal/-a:Tudi to je res da je praksa potrebna. Še najbolj od vsega drugega, npr. moji punci lahk cel dan pišeš in rišeš kak zamenjat olje ji daš na koncu še kak pisni test, ampak v praktičnem delu pa ne vem kak bi blo.
Pa še nekaj. Do sedaj so mi že 3je znanci z istim avtom povedali da so meli isto težavo, tak da zgleda da je nekak serijsko tole.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov