alfaromeo155 je napisal/-a:preveri ce ti je popustil vijak ki zene vzvod na motorcku lahko se motorcek vrti vendar je vijak popustil
lp
dask je napisal/-a:Kot že napisano, poglej če ni samo matica odtegnjena.
Druga varianta je varovalka ali stikalo.
Če nič od tega, je verjetno res šel motorček.
slavcdklavc je napisal/-a:Rele brisalcev skoraj 100%.
Sem imel lani isti problem, dal kontakt z vključenim stikalom brisalcev in polno snega na šipi, brisalci so se za eno četrtino premaknili in ustavili, napaka pa se je skrivala v skurjenem releju brisalcev. Rele se skriva pod sovoznikovim predalom, jih je en kup pa se ga vseno na da zgrešit. Na tvojem mestu bi poskusil z zamenjavo releja, pa da vidiš na čem si.
slavcdklavc je napisal/-a:Rele brisalcev skoraj 100%.
Sem imel lani isti problem, dal kontakt z vključenim stikalom brisalcev in polno snega na šipi, brisalci so se za eno četrtino premaknili in ustavili, napaka pa se je skrivala v skurjenem releju brisalcev. Rele se skriva pod sovoznikovim predalom, jih je en kup pa se ga vseno na da zgrešit. Na tvojem mestu bi poskusil z zamenjavo releja, pa da vidiš na čem si.
lisko je napisal/-a:Poglej prvo varovalko....ne bi rekel da je takoj pregorel motorček. Men je lani (po moji krivdi kak pa :D) v mehanizem potegnilo cunjo in so brisalci obstali na sredini šipe....ker jih ne moreš v tem položaju nikakor izklopit ( motorček pa dobi tok preko stikala za nulto pozicijo) , sem se tako peljal 10km.....ko sem prišel do garaže in predenj sem uspel odklopit aku se je z motorčka že kar konkretno kadilo.....a dela še danes.
MiksoM je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Poglej prvo varovalko....ne bi rekel da je takoj pregorel motorček. Men je lani (po moji krivdi kak pa) v mehanizem potegnilo cunjo in so brisalci obstali na sredini šipe....ker jih ne moreš v tem položaju nikakor izklopit ( motorček pa dobi tok preko stikala za nulto pozicijo) , sem se tako peljal 10km.....ko sem prišel do garaže in predenj sem uspel odklopit aku se je z motorčka že kar konkretno kadilo.....a dela še danes.
Ni kriva varovalka. Jutri zjutraj peljem k mehaniku da pregleda, ker ne vem, kje naj pogledam, ...
marko21 je napisal/-a:MiksoM je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Poglej prvo varovalko....ne bi rekel da je takoj pregorel motorček. Men je lani (po moji krivdi kak pa) v mehanizem potegnilo cunjo in so brisalci obstali na sredini šipe....ker jih ne moreš v tem položaju nikakor izklopit ( motorček pa dobi tok preko stikala za nulto pozicijo) , sem se tako peljal 10km.....ko sem prišel do garaže in predenj sem uspel odklopit aku se je z motorčka že kar konkretno kadilo.....a dela še danes.
Ni kriva varovalka. Jutri zjutraj peljem k mehaniku da pregleda, ker ne vem, kje naj pogledam, ...
Ko se vrneš pa poročaj:). Mam ''podobno'' napako na zadnjih brisalcih, samo da meni skos briše, ga ne morem izklopit(sumim rele).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov