Če ti ne javi nobene napake je vse ok in se pač sliši izpušni sistem. Pri peugeotu so kar občutljivi senzorji in če bi ti bilokakšna loputa šla, bi takoj zaznal in javil napako. Men učasih samo zaradi slabe kakovsti benza javlja napako, zdej ko hodim samo na na tiste črpalke ki delajo 24ur, da je vsaj ''svež'' benz kjer ne stoji kot pri manjših črpalkah. Če pa grem sam proti jugu od hrvaške naprej in tam tankam, po 25-50 kilometrov (odvisno kolk sem prej imel polno) piska da je napaka katalizatorja

. No zdej je mir že od poletja.
Napisal si da ti je enkrat na hitro cuknil, sem bral v enem članku da avto po določenem številu prevoženih, namerno spusti dizel/benz v izpušni sistem, da zažge saje na katalizatorju. S tem ga seveda očisti. Pri meni ko se prižge za napaka v katalizatorju, ostane dva dni prižgana, nato sam avto izvede ta postopek. Sam meni ni nikoli med vožnjo, ampak na parkirišču ko sem ga prižgal, je zgledal kot da bo ugasnil. Men seveda nič jasno in sem prebral enkrat ta članek in se mi zdi da je bilo to. Takrat se mi je tudi takoj po tem, lučka za napako izklopila.