Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
NoXy
Novinec

6. marca 2010 vabimo na dan odprtih vrat

Napisal/-a NoXy Pe feb 26, 2010 2:56 pm

Dragi voznik / voznica Renaulta!

Pri Renaultu nenehno nudimo nove storitve za varnost in zanesljivost vašega avtomobila ter si prizadevamo za vaše zadovoljstvo. Zato vas v soboto, 6. marca 2010 vabimo na dan odprtih vrat v pooblaščenih servisih Renault. Brezplačno bomo temeljito pregledali 25 kontrolnih točk - preverili delovanje motorja, vidljivost in osvetlitev ter opravili še druge vizualne kontrole.

Obiščite nas in podarili vam bomo bon za 200 evrov. Z njim boste v prihodnje prihranili pri rednem vzdrževanju avtomobila, lepotnih popravkih na karoseriji, nakupu dodatne opreme in pnevmatik.

Preverite posebno ponudbo v pooblaščenih servisih Renault!

Veselimo se vašega obiska! Se vidimo 6. marca!

Vaš Renault

P.S. Ne utegnete 6. marca? Izpolnite obrazec in v rubriki "Želim podrobneje opredeliti moje povpraševanje" napišite, da ste prejeli vabilo in da naj vam rezerviramo bon*.

SEZNAM SERVISOV RENAULT, KI SODELUJEJO V AKCIJI DAN ODPRTIH VRAT (.pdf 46KB)

* Kupec na vozilo prejme en bon, boni se med seboj ne seštevajo. Pregled 25 kontrolnih točk je vizualen. 200 EUR vključuje DDV.

Torej lahko pripeljaš tja keteri koli ranult avto in ti za zaston pregledajo.
Potem dobiš pa še bon v vrednosti 200€ s katerim si lahko kupiš ne vem recimo gume :D
Kaj mislite ?

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 Pe feb 26, 2010 3:00 pm

Mene zanima predvsem, kaj pomeni ta bon 200 € in na kakšen način ga moraš izkoristiti? Če kdo ve, naj napiše.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe feb 26, 2010 3:05 pm

pomojem so razdeljeni, 20 € za gume, 15 € za servis, 40 € za to pa ono, 30 za tisto. Če pa niso, potem pa super, prideš pa maš zastonj redni servis :) Samo nekako dvomim v to

lp
Slika

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Pe feb 26, 2010 11:42 pm

Pozdravljeni

Kakor je meni znano je vnovčenje bona pogojeno - dodatna oprema pri nakupu novega vozila.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
omahens
Nov uporabnik

Kraj: Senovo

Napisal/-a omahens Ne feb 28, 2010 6:19 pm

Z njim boste v prihodnje prihranili pri rednem vzdrževanju avtomobila, lepotnih popravkih na karoseriji, nakupu dodatne opreme in pnevmatik.

Najprej dobiš bon, nato pa lahko kupiš zgoraj našteto. Bo pa verjetno potrebno prebrati droben tisk, ampak tam piše "na avto," ki ga že imaš ane.

david272
Nov uporabnik

Napisal/-a david272 Ne feb 28, 2010 9:11 pm

Trgovska finta,da na prefinjen nacin pritegne stranke in morebitne kupce ;)

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 Ne feb 28, 2010 9:26 pm

me prou zanima ce je to res.. :shock: se mi glih bliza servis na 120k km :?

Uporabniški avatar
_Ozi_
Novinec

Kraj: Rivercity

Napisal/-a _Ozi_ Po mar 01, 2010 7:58 am

Kolikor sem malo potipal pri mojem najbližjem servisu bo tako da se bo lahko ta bon za 200€ izkoristil samo določen % pri določenem popravilu, ki pa bo tako zastavljeno, da bo lastnik avta moral še sam doplačati zraven. Brez več informacij ne morem trditi da je to točen podatek vendar nekako tako bi naj zgledalo - 80€ od 200€ bona se lahko porabi za kleparska/ličarska popravila, če le ta presegajo 400€. 40€/50€ bona se lahko izkoristi za redni servis, če le ta presega 140€ itd. you get the point :?

Sicer je še ogromno drobnega tiska vendar sem imel premalo časa, da bi vse prebral kaj vse je pogojeno za to "akcijo". Pogoje za pridobitev bona tudi žal ne poznam vendar nekaj je omenil serviser, da bodo vabila za udeležbo te akcije dobili lastniki, ki že skoraj 1 leto niso bili na servisu, na dom.

Bom napisal kaj več, ko se malo bolje pozanimam tako da zaenkrat z rezervo vzeti to kar sem napisal.

Lp

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po mar 01, 2010 11:02 pm

Jaz sicer nisem voznik Renaulta, vendar sem pri tastu prebral ta letak in se mi ne zdi čisto nič sporen. Če prav razumem:
Vabljeni so vozniki vozil Renault in glede na to, da je dan odprtih vrat, se bo v soboto verjetno kaj zanimivega dogajalo po salonih ali kaj? Akcija očitno traja dlje, saj se lahko naročiš za kakšen drug dan. Glede kupona pa lepo piše "z njim boste v prihodnje prihranili", torej si jaz to razlagam, da bom zadevo vseeno plačal, s kuponom pa imam nek popust.

Kot je omahens napisal, pogoj sigurno ni nakup novega vozila, če so vabilo dobili lastniki Renaultov. Meni se zdi taka akcija sigurno boljša, kot pa vse polimat z napisi 10 let garancije, pa v drobni tisk potem, da garancija velja samo proti prerjavenju 3. vijaka na desnem kolesu zadaj v primeru, da je vijak vedno bil odvit in privit na pooblaščenem servisu. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Sr mar 03, 2010 10:26 am

Obiščite nas, opravite brezplačni pregled 25 kontrolnih točk in podarili vam bomo bon za 200 evrov. Uveljavite ga lahko pri nakupih naslednjih storitev:

- 80 EUR za KAROSERIJSKE NADOMESNE DELE IN POPRAVILA (kupon je unovčljiv, ko nakup navedenih delov preseže 400 EUR ali več)

- 25 EUR za DODATNO OPREMO (kupon je unovčljiv, ko nakup dodatne opreme preseže 140 EUR)

- 45 EUR za VZDRŽEVANJE IN OBRABLJENE DELE (kupon je unovčljiv, ko nakup delov in storitev preseže 300 EUR)

- 50 EUR za PNEVMATIKE (kupon je unovčljiv, ko nakup pnevmatik in montaže preseže 140 EUR)

Preverite tudi posebno ponudbo v vašem pooblaščenem servisu Renault!

Link tukaj (klik)!

Reklame so pa res LOL. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Sr mar 03, 2010 12:18 pm

hvala za link ;)
mene zanima kje najdem kakšne pnevmatike ponuja Renaultova delavnica in če morda kdo ve koliko stane montaža in centriranje?
imam glih za menjat vse 4 nove letne na Cliu od mame, pa me malo zanima ko je ravno akcija.
hvala in lp

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr mar 03, 2010 12:47 pm

berlonso je napisal/-a:hvala za link ;)
mene zanima kje najdem kakšne pnevmatike ponuja Renaultova delavnica in če morda kdo ve koliko stane montaža in centriranje?
imam glih za menjat vse 4 nove letne na Cliu od mame, pa me malo zanima ko je ravno akcija.
hvala in lp

še vseeno dvomim da bo to ceneje kot pa na spletu, taka je žal realnost ;)

http://www2.renault.si/DanOdprtihVrat/index.html
http://www2.renault.si/DanOdprtihVrat/DanOdprtihVrat.pdf

a kdo ve če se da kaj naročit na uro?
pa kakšen majo delovni čas, običajno do 12?

ker bo verjetno full gužva..

Uporabniški avatar
NoXy
Novinec

Napisal/-a NoXy Sr mar 03, 2010 4:15 pm

Če jaz to prav razumem potem ko ti pregledajo avto, ti napišejo ta papir http://www2.renault.si/DanOdprtihVrat/D ... ihVrat.pdf

In potem spodaj se podpišeš, da se naroča nastoritev oz na servis. Torej ne moreš avta samo tja peljat da ti ga zaston pregledajo. Ampak se moreš potem prijavit da ti avto tudi tam oni serviserajo.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Sr mar 03, 2010 8:04 pm

Sem danes nekaj v eno avtohišo klical, pa sem še za to vprašal. :lol:
Berlonso, enako svetujem tebi. Pokliči in vprašaj.

Odprti naj bi bili od 8h do 17h. Načeloma se ni treba naročat.

Pregled je brezplačen in dobiš kupon.
Če sem prav razumel po telefonu, pa je res, da če dobiš kupon na recimo Realu naj bi ga tudi uporabil na Realu. Ne drži pa, da se v soboto po pregledu moraš kakor koli obvezati, da prideš to ali ono stvar popravit.
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Mojca558 in 11 gostov