Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Lana_
Nov uporabnik

Na servisu so mi poškodovali avto-naj se pritožim?

Napisal/-a Lana_ Sr mar 03, 2010 8:50 pm

Danes sem bila na rednem servisu (Kmag Leskoškova) in po servisu opazila novo odrgnino na voznikovih vratih nad oknom. Saj ne bi komplicirala - odrgnina namreč ni velika - v premeru cca 3mm, vendar je zelo globoka: barva je v celoti oddrgnjena, izgleda kot da bi se nekaj zarinilo celo v kovino. Kaj menite - naj grem jutri nazaj in zahtevam, da zadevo popravijo? Ima kdo izkušnje s takimi pritožbami?

Hvala za mnenja.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr mar 03, 2010 8:53 pm

A si ti mogoče PIJANA ? :shock: :D ;)

Lana_
Nov uporabnik

Napisal/-a Lana_ Sr mar 03, 2010 8:56 pm

Ivan36 je napisal/-a:A si ti mogoče PIJANA ? :shock: :D ;)

???

Uniqe
Novinec

Napisal/-a Uniqe Sr mar 03, 2010 8:58 pm

Na čuden način bi ti rad povedal da pojdi in se pritoži in naj popravijo škodo ki je nastala na servisu.

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Sr mar 03, 2010 8:58 pm

Je pa tako da je potrebno avto pregledat preden ga odpelješ in dvorišča servisa. Zdaj boš težko dokazovala da se je to zgodilo ravno tam. Kolikor vem so pri KMAG-u dokaj pošteni in če bi oni to naredili bi že v štartu priznali.
Jebiga ga tako je. Če moja stranka pride nasledni dan in reče da je dan pred tem pri nas nastala praska mu roko na srce nebi verjel. Konec koncev je veliko ljudi kateri se hočejo na tak način okoristit na tuj račun. Ne obtožujem te česarkoli, bognedaj, samo svetujem ti kako se bi jaz počutil v takem primeru.
Upam da ugodno zrihtaš.
L.P.
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
jonzy
Nov uporabnik

Kraj: ljubljanica

Napisal/-a jonzy Sr mar 03, 2010 9:01 pm

meni se tudi zdi da zahtevas odpravo skode ker se zamo lakiranje vrat stane kar veliko
LP jonzy

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr mar 03, 2010 9:02 pm

Haha :D Ivan, ti me vedno nasmejiš s svojimi odgovori.
Pa čeprav niso kej prida :D

Uporabniški avatar
/miha\
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a /miha\ Sr mar 03, 2010 9:04 pm

Pojdi in naj zrihtajo...če ne bodo hoteli...klinc...si vsaj probala. Dejansko se lahko izgovarjajo, da se je lahko zgodilo potem.
Sam ne se kregat :P

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr mar 03, 2010 9:07 pm

3mm ??????
Kaj pa,ce niso oni nardili in si ti danes,ker je pac bil servis malo bolj podrobno pogledala avto in to videla.
Ce res ni dosti ne krast drugim in sebi cas.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen Sr mar 03, 2010 9:08 pm

BBS je napisal/-a:

Haha :D Ivan, ti me vedno nasmejiš s svojimi odgovori.
Pa čeprav niso kej prida :D

Hahaha x2 mene tudi. Pa nevem v čem je fora tuki.

Uporabniški avatar
jonzy
Nov uporabnik

Napisal/-a jonzy Sr mar 03, 2010 9:09 pm

meni so luč prd 2ma letoma razbili pa sem nasreco imel slikce slikane pred servisom ker se je negkdo zaletel vanj in sem zahteval popravilo in nio mogli narediti drugega kot popravti

skdoa da ti nimas kaj takega
LP jonzy

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Sr mar 03, 2010 9:11 pm

Pa to ne moreš vrjet, kaj se enim gre, kaj boš pa naredil-a, če ti bo kdo na parkirišču z vrato prtegnil not, tako kot večina to danes dela.

Lana_
Nov uporabnik

Napisal/-a Lana_ Sr mar 03, 2010 9:16 pm

mire je napisal/-a:3mm ??????
Kaj pa,ce niso oni nardili in si ti danes,ker je pac bil servis malo bolj podrobno pogledala avto in to videla.

Resnici na ljubo zelo nerada težim ljudem. Resnično. Prasko sem opazila še preden sem se vsedla v avto. Ampak nisem imela srca, da bi šla nazaj in težila. Po avto sem prišla ko so že skoraj zapirali. Za pultom je bil še vedno isti moški, ki je bil tam tudi ob 7ih zjutraj, ko sem vozilo oddala! Na parkingu sem se še 1x ustavila in se spraševala ali naj grem nazaj ali ne... Vem. Nisem naredila prav. Če bi se hotela pritožiti, bi se morala takoj. Toda bolj ko razmišljam... Če jaz pošteno plačam za servis, naj bodo tudi oni pošteni so mene...

Ne vem ali je 3mm ali ne. Dejstvo pa je, da je zelo opazno. Avto sem ročno prala 2 dni nazaj - odrgnine zagotovo ni bilo. In glede na to, da je zadeva na voznikovi strani praktično v višini oči, bi zadevo zagotovo opazila.

Uporabniški avatar
jonzy
Nov uporabnik

Napisal/-a jonzy Sr mar 03, 2010 9:20 pm

nevem ce to tebi pomga a ko sem jaz z kolesom odrgnil moj avto sem su u nek avto shop u btcju kjer so prodajali neko mazo ali kremo ki si jo nanesel in ni bilo vec praske pri meni je delovalo a praske niso bile globoke 3mm + rabil si kaksno minuto drgniti in polirati praska pa je bila okrog 1-2mm
LP jonzy

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Sr mar 03, 2010 9:23 pm

delavnica je zavarovana. tko da gre to z njihove zavarovalnice. je blo isto pri meni, le da sem tkoj na mestu videl poskodbo. brez problema so podpisali, ceprau so se na zacetku zgovarjali da je ze blo tole. ;)

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Sr mar 03, 2010 9:42 pm

ja sej zato pa morajo prej avto pogledati, preden ga prevzamejo

Uporabniški avatar
jonzy
Nov uporabnik

Napisal/-a jonzy Sr mar 03, 2010 9:54 pm

tako kot pri renta car prej morajo pogledati in oznacti poskodbe ker drgac lahko zelo naj..
LP jonzy

Lana_
Nov uporabnik

Napisal/-a Lana_ Sr mar 03, 2010 10:18 pm

abcabc je napisal/-a:Pa to ne moreš vrjet, kaj se enim gre, kaj boš pa naredil-a, če ti bo kdo na parkirišču z vrato prtegnil not, tako kot večina to danes dela.

Imaš prav... Bolje, da 3x parkiram zraven moje sodelavke in uveljavljam kasko za poškodbe na parkirišču :lol:

jonzy je napisal/-a:nevem ce to tebi pomga a ko sem jaz z kolesom odrgnil moj avto sem su u nek avto shop u btcju kjer so prodajali neko mazo ali kremo ki si jo nanesel in ni bilo vec praske pri meni je delovalo a praske niso bile globoke 3mm + rabil si kaksno minuto drgniti in polirati praska pa je bila okrog 1-2mm

Hvala za info. Nekaj bom vsekakor morala narediti, ker drugače bo začelo rjaveti...

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če mar 04, 2010 11:02 am

Ja tako je bilo 3 teme je odprla za isti AVTO :D Pa v drugi temi SERVIS Kie je omenila, da so ji nekaj popravili ( prasko ) ??? Pač se nisem drugega spomnil v tistem trenutku samo, da mora biti malo na HI :D Torej sedaj se pazite KIE ceed :lol:

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če mar 04, 2010 11:30 am

Lana_ je napisal/-a:
mire je napisal/-a:3mm ??????

Resnici na ljubo zelo nerada težim ljudem. Resnično. Prasko sem opazila še preden sem se vsedla v avto. Ampak nisem imela srca, da bi šla nazaj in težila. Po avto sem prišla ko so že skoraj zapirali. Za pultom je bil še vedno isti moški, ki je bil tam tudi ob 7ih zjutraj, ko sem vozilo oddala! Na parkingu sem se še 1x ustavila in se spraševala ali naj grem nazaj ali ne... Vem. Nisem naredila prav. Če bi se hotela pritožiti, bi se morala takoj. Toda bolj ko razmišljam... Če jaz pošteno plačam za servis, naj bodo tudi oni pošteni so mene...

Ne vem ali je 3mm ali ne. Dejstvo pa je, da je zelo opazno. Avto sem ročno prala 2 dni nazaj - odrgnine zagotovo ni bilo. In glede na to, da je zadeva na voznikovi strani praktično v višini oči, bi zadevo zagotovo opazila.
Saj oni tud niso imeli srca ampak so ti servis vseeno računali in očitno avto še opraskali.Zasikat bi mogla takoj ko si rajso opazila,ker on gre z nalogom okol avta in napiše vidne napake in če ni bla zapisana bi ti jo moral priznat zdaj pa najbrž ne boš uspela,oz. če je avto metalik barve raje pusti kot je in z malim čopičem popravi tisto praskico,ker če ti bojo štrihal vrata bodi sigurna da ti ne bojo preliva delali in bojo vrata sfaljena u tri krasne....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov