mire je napisal/-a:3mm ??????
Kaj pa,ce niso oni nardili in si ti danes,ker je pac bil servis malo bolj podrobno pogledala avto in to videla.
Ce res ni dosti ne krast drugim in sebi cas.
abcabc je napisal/-a:Pa to ne moreš vrjet, kaj se enim gre, kaj boš pa naredil-a, če ti bo kdo na parkirišču z vrato prtegnil not, tako kot večina to danes dela.
jonzy je napisal/-a:nevem ce to tebi pomga a ko sem jaz z kolesom odrgnil moj avto sem su u nek avto shop u btcju kjer so prodajali neko mazo ali kremo ki si jo nanesel in ni bilo vec praske pri meni je delovalo a praske niso bile globoke 3mm + rabil si kaksno minuto drgniti in polirati praska pa je bila okrog 1-2mm
Saj oni tud niso imeli srca ampak so ti servis vseeno računali in očitno avto še opraskali.Zasikat bi mogla takoj ko si rajso opazila,ker on gre z nalogom okol avta in napiše vidne napake in če ni bla zapisana bi ti jo moral priznat zdaj pa najbrž ne boš uspela,oz. če je avto metalik barve raje pusti kot je in z malim čopičem popravi tisto praskico,ker če ti bojo štrihal vrata bodi sigurna da ti ne bojo preliva delali in bojo vrata sfaljena u tri krasne....Lana_ je napisal/-a:mire je napisal/-a:3mm ??????
Kaj pa,ce niso oni nardili in si ti danes,ker je pac bil servis malo bolj podrobno pogledala avto in to videla.
Ce res ni dosti ne krast drugim in sebi cas.
Resnici na ljubo zelo nerada težim ljudem. Resnično. Prasko sem opazila še preden sem se vsedla v avto. Ampak nisem imela srca, da bi šla nazaj in težila. Po avto sem prišla ko so že skoraj zapirali. Za pultom je bil še vedno isti moški, ki je bil tam tudi ob 7ih zjutraj, ko sem vozilo oddala! Na parkingu sem se še 1x ustavila in se spraševala ali naj grem nazaj ali ne... Vem. Nisem naredila prav. Če bi se hotela pritožiti, bi se morala takoj. Toda bolj ko razmišljam... Če jaz pošteno plačam za servis, naj bodo tudi oni pošteni so mene...
Ne vem ali je 3mm ali ne. Dejstvo pa je, da je zelo opazno. Avto sem ročno prala 2 dni nazaj - odrgnine zagotovo ni bilo. In glede na to, da je zadeva na voznikovi strani praktično v višini oči, bi zadevo zagotovo opazila.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov