Nasveti in napotki ter povpraševanja...

TuningBoy
Nov uporabnik

Popravilo zadnjega odbijača

Napisal/-a TuningBoy Po mar 08, 2010 12:20 pm

Heloou

Tkole.... pred pou leta mi je poču zadn odbijač ka sm po nesreč zadeu u rob klopce :? ...no uglaunm zdj pa ne zanima kako bi se dal to rešt. Biu sm pr enmu serviserju pa je reku da se sicr da zašvasat nazaj sam da ne bo tko zgledal kt pa preh (ker je serijsko po sredini odbijača črta..gre za odbijač Renault Cliota letnik 2001)...Serviser mi je predlagou novega oz. da dam pač drug (od zbitega cliota) rabljen odbijač ali pa (bolj za šalo kot zares) počakam da se mi bo en zaletu v odbijač :) (da mi bo zavarovalnica krila novi odbijač :D ) . V kakšne velike stroške nebi rad zašel ker mislim da se bo avto v roku pol leta do enega leta prodal

Sedaj pa me zanima kaj vi menite da bi bilo najbolje narediti. Sliko kako zgleda trenutni odbijač pa bom zvečer prilimal na forum

Hvala in lp

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po mar 08, 2010 1:34 pm

jst bi malce gledu po internetu za razbitimi clioti in če imaš srečo še z isto barvo najdeš.vem da se za zadnji odbijač gibljejo cene od 30-60€.do takrat ko ga boš pa prodaju, pa ni bog, da nebi najdu en isti nepoškodovan odbijač.tak bi najmanj živcev prišparal...
Lep pozdrav :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov