Matjazy je napisal/-a:Naredu si več k 100 jurjev, kaj še hočeš veš od DCIja!
SAVINJCAN je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=75666&postdays=0&postorder=asc&start=0
ales66 je napisal/-a:Ojoj, nedolgo nazaj je nekdo pisal, da je imel podoben problem pri senicu 1,9 dCi. Tudi zariban ležaj na glavni gredi. Uspel je najti enega mehanika v Krškem, ki obnavlja te motorje za ca 1.000 EUR.
tuki sem.Menjava olja na 30000 km zame ni servis oz. je precej prepozno za tak mali motor z tako količino olja in tako malim filtrom olja,potem pa so tu še servisi ki vlivajo bogve kakšno olje,če sploh ga nihče ne ve....Blinder je napisal/-a:Kje so zdaj uni ki pravijo da če redno servisiraš avto da se nič ne more pokvart?
čare je napisal/-a:tuki sem.Menjava olja na 30000 km zame ni servis oz. je precej prepozno za tak mali motor z tako količino olja in tako malim filtrom olja,potem pa so tu še servisi ki vlivajo bogve kakšno olje,če sploh ga nihče ne ve....Blinder je napisal/-a:Kje so zdaj uni ki pravijo da če redno servisiraš avto da se nič ne more pokvart?
čare je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Kje so zdaj uni ki pravijo da če redno servisiraš avto da se nič ne more pokvart?
tuki sem.Menjava olja na 30000 km zame ni servis oz. je precej prepozno za tak mali motor z tako količino olja in tako malim filtrom olja,potem pa so tu še servisi ki vlivajo bogve kakšno olje,če sploh ga nihče ne ve....
kiki13 je napisal/-a:Upam, da oste čimbolj ugodno uredili stvar. Me pa zanima, na koliko kilometrov ste delali servise.
Sam imam isti motor ter samo par tisoč kilometrov manj. Upam, da me ne čaka podobna stvar...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov