Kakšna je razlika med novo in obnovljeno turbino, kako vem, da mi montirajo novo?
nevermind je napisal/-a:Fantje to sploh niso nove turbine.
Naj vam razložim zadevo. Ti prineseš svojo fuč turbino k mojstru za popravilo turbin. Rečeš, da hočeš novo turbino. Ok prav, on da tvojo staro dol in jo pošlje, pač nekam in ti dobiš novo.
Ampak ta turbina ni nova - je obnovljena. Zamenjani so vitalni deli in to je to.
Tako bo tvoja fuč turbina bila obnovljena (poslana k mojstrom, zamenjani vitalni deli) in jo bo nekdo kupil kot ''novo''.
huda bejba je napisal/-a:Nevermind - sej, je jasno, da sm bejba in se na te stvari kao ne spoznam ... Hvala za topli welcome. Slučajno sem pod hudim stresom - denarna in časovna stiska - in se mi res ne da nakladat. Sem skušala bit čimbolj jedrnata, ker mehaniki neradi poslušajo extra bullshit - tu so pa sami dedci in sorry, ker nisem odrolala rdeče preproge. Bom vedla za drugič. Hvala za razlago. S turbino ni milijon reči povezanih - čeprav so to trdili vsi stari mački, danes so razmontirali turbino na prafaktorje in je avto totalka, kar se tega tiče ... Pardon, če nisem ravno in the mood for small talk ... Torej, karkoli mi dajo je sestavljanka? Tudi pri pooblaščencu? Kako dosežem, da mi dajo realne cene, sama nabavim turbino? Kje?
huda bejba je napisal/-a::lol: zdej se že režim, zadovoljni?![]()
Kaj je motor - 1.9 TDI, mislim, da 77 kW ali konjev ali kaj je že to, v glavnem nisem se uspela povzpet v "višji razred", ki se začne pri nevemkatericifri ... Speedfreak - baje so pogledal vse cevi, jaz sem doma s štirimesečnim mulcem in nisem cel dan visela na porscheju, tudi sicer bab skor ne pustijo blizu - jaka muda pol pisat o avtu in se delat prijaznega ...Dečko je po pregledu rekel, da je turbina fuč, zanič ,totalka neuporabna, ne ni se zaletela
![]()
Pred tem so pa mehaniki gledali vse in obupali, češ da naj peljem k pooblaščencu, ki bo dorekel kaj je, sami so navzven videli vse dokaj bp, pa predvidevali, da je mogoč šel kak ventil, danes pa to ...
huda bejba je napisal/-a:Hvala. Spet s pogovora z mehanikom - pravi, da bi on kupil turbino v Merkurju in jo montiral - cena turbine (nove) 800 eur. Kaj tam so tudi namontirane turbine? Je to tako pomembno (da je nova) ali raje staro peljem na Bejo? Kaj s tem profitiram? Prevoz/pošiljka ni ravno mala malca ...
huda bejba je napisal/-a:Kaj tam so tudi namontirane turbine? Je to tako pomembno (da je nova) ali raje staro peljem na Bejo? Kaj s tem profitiram? Prevoz/pošiljka ni ravno mala malca ...
huda bejba je napisal/-a::lol:![]()
Ok, nevermind, ok. Citirala sem mehanika, imam ene tri na razpolago, lahko še malo klicarim naokol ...On je govoril o nekem KKK ali turbini taki ali motorju - kej komu jasno? Pa da je treba še neke cevi menjat, če je šlo to ... ? ... Grem še malo klicarit naokol ...
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov