Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gurenc
Nov uporabnik

Amortizerji Golf IV

Napisal/-a Gurenc So mar 27, 2010 11:21 pm

Sem lastnik Golfa 4, 1.9 tdi 85kw, L. 2001. Ko se pelejem čez jamo, prelomnico na mostu ali kaj podobnega zadaj zelo poči. Kot da amortizerji nebi blažili udarca ali bi bili zelo trdi. To se še posebej čuti ko v avtu ne peljem samo sebe ampak še koga drugega. Hvala za odgovor.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So mar 27, 2010 11:52 pm

jst bi prej reku da so seleni na mostu dobil luft in ti se tko dogaja.k pa v ovonkih a se kj cudn obnasa avto?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom So mar 27, 2010 11:54 pm

Ne zastopim. Za Vag vam ponuja Powerflex komplet rešitve, pa še kar nekaj sprašujete. Če nimaš dnarja, pojdi v BMC.si po klasiko, če pa maš rad avto in performanse, si naroči Powerflex polyurethanske puše pa amen.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: Amortizerji Golf IV

Napisal/-a Mad Ne mar 28, 2010 12:07 am

Gurenc je napisal/-a:Sem lastnik Golfa 4, 1.9 tdi 85kw, L. 2001. Ko se pelejem čez jamo, prelomnico na mostu ali kaj podobnega zadaj zelo poči. Kot da amortizerji nebi blažili udarca ali bi bili zelo trdi. To se še posebej čuti ko v avtu ne peljem samo sebe ampak še koga drugega. Hvala za odgovor.
Si siguren da je zadaj ? meni se je isto po luknjah zdelo, da - prihaja zvok zadaj bile pa so gumice na stabilizatorju spredaj ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Gurenc
Nov uporabnik

Napisal/-a Gurenc Ne mar 28, 2010 12:51 am

abbe je napisal/-a:jst bi prej reku da so seleni na mostu dobil luft in ti se tko dogaja.k pa v ovonkih a se kj cudn obnasa avto?

Ne. Normaln se pele. Sam če lukno povozeš mam občutk ko d bodo fedri počl. Trdi so ful. Ko da nebi lepo blažil.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov