skayler2 je napisal/-a:Imam 2 dni starega Renault Megana Coupe..Mi je pa že žal da sm nabavu renaulta..
skayler2 je napisal/-a:Imam 2 dni starega Renault Megana Coupe. Ko držim pritisnjeno sklopko in vrtim volan, čutim vibrcije na sklopki. Takoj ko sm ga odpeljal iz avtohiše tega nisem začutil, oziroma mogoče niti nisem opazil ..Ima kdo kakšne podobne probleme? Podvozje na prvi pogled ni poškodovano..Sj bi poklical na servis, pa so prazniki..Mi je pa že žal da sm nabavu renaulta..
skayler2 je napisal/-a:danes sem spadu en uber b**** na servisu. Problem je namreč bil, da se je predpražnik dotikal volanske gredi, in sem tako posledično čutil premike na pedalu..zdaj se lahko smejete na moj račun![]()
PS: vsaj z avtom ni nič narobe, yet
skayler2 je napisal/-a:danes sem spadu en uber b**** na servisu. Problem je namreč bil, da se je predpražnik dotikal volanske gredi, in sem tako posledično čutil premike na pedalu..zdaj se lahko smejete na moj račun![]()
Vseved je napisal/-a:skayler2 je napisal/-a:danes sem spadu en uber b**** na servisu. Problem je namreč bil, da se je predpražnik dotikal volanske gredi, in sem tako posledično čutil premike na pedalu..zdaj se lahko smejete na moj račun![]()
Sorry, samo si res brihten. Bog ne daj malo pogledat tudi pod volan in vsaj pomisliti, da gre mogoče (!) za čisto banalno stvar, ki nima veze z mehaniko.
Bi ti vzelo manj časa kot jokanje po forumih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov