Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
beary
Novinec

Kraj: Sevnica

Katero daljinsko centralno zaklepanje najbolj primerno??

Napisal/-a beary Po apr 05, 2010 10:05 pm

Sicer ne vem če to vprašanje spada pod to temo pa vseeno. Imam Golf 3 in bi si želel vgraditi daljinsko centralno zaklepanje. Sedaj pa me zanima kateri sistem je dovolj dober in zanesljiv. Nekateri pravijo da naj uporabim originalnega od VW-ja nekateri da naj raje kupim nov komplet. Sedaj pa me zanima kateri univerzalni sistem bi bil najbolj primeren. Kar se tiče glede cen se mi zdi da se vrtijo okoli 60€, če se seveda ne motim. Cena originalnih delov ali pa rabljenih originalnih delov pa ne vem kakšna je, zagotovo pa ni tako poceni kot univerzalni izdelki.
VW je najbolš kar lahko maš...
Slika

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi Po apr 05, 2010 10:25 pm

http://www.gtalarm.it/english/eng/gtautoalarm.htm = od 200EUR naprej alarm+cen.zak

najbolj "splača" se poklicat avtoodpade in prašat za rabljeno oriđiđi centralno zaklepanje za tvoj avto
Tigra ... by Opelklinika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Po apr 05, 2010 11:20 pm

zakaj tisti za 30€ niso vredu mene zanima, kaj je drugače ? Na prejšnjem avtu sem mel in ni blo nikol problemov, delalo pa je na 100m +
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom To apr 06, 2010 6:48 am

Dober daljinec dela samo na par metrov, če ne ti ga poljaki posnamejo. Za tako star avto verjetno ne.

Uporabniški avatar
beary
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a beary To apr 06, 2010 8:52 am

Jaz alarma ne potrebujem zraven. Me pa zanima še če so ti originalni sistemi enaki na eseh avtomobilih, recimo v mojem primeru me zanima za vozila VW. Če je daljinsko centarlno zaklepanje narejeno po enakem sistemu na golfu 4, passatu pa vse do zdajšnjih avtomobilov ali so kaj drugačni? (večji, manjši,imajo daljši domet....)
VW je najbolš kar lahko maš...
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov