a4 je napisal/-a:generalka mašine
hmm. kolko ma to kaj delovnih ur za sabo ? oz. kilometrov ?
TheOne je napisal/-a:a4 je napisal/-a:generalka mašine
hmm. kolko ma to kaj delovnih ur za sabo ? oz. kilometrov ?
145k
Zanimivo pa je, da sploh ne pridem z avtom nikamor.
Vcasih mi crkne ob vzigu, zelo tezko vziga in v minimalen klancek sploh ne pride, ce ne grem z zaletom.
Je sla turbina, egr, masina (zvok je normaln) al je kaj zapacano?
abbe je napisal/-a:ce nimas za vzdrzevanje si kup kolo!!
a4 je napisal/-a:mojster foruma. kaj se zdaj jeziš če deli izkušnjo z nami ?
veliko ljudi samo bere temo brez komentiranja...
meni take izkušnje veliko pomenijo, ker se iz tega naučim kako se stvari lotevat
need 4 speed je napisal/-a:A ni tko, da se ponavadi po obnovi turbine še obročki zjebejo.K nova turbina ma večji tlak-takšen, kot mora biti serijsko.Stara je imela pa že mau nižjega in pol so stari obročki pod večjo obremenitvijo in "spustijo".
Pravo olje daj notr, zmer kompresijo, še enkrat preglej turbino, IC in vse cevke.
OFF:Mi lahko prosm en mehanik napiše, kako se meri kompresija??Kr me zanima..čist tko informativno.
abbe je napisal/-a:need 4 speed je napisal/-a:A ni tko, da se ponavadi po obnovi turbine še obročki zjebejo.K nova turbina ma večji tlak-takšen, kot mora biti serijsko.Stara je imela pa že mau nižjega in pol so stari obročki pod večjo obremenitvijo in "spustijo".
Pravo olje daj notr, zmer kompresijo, še enkrat preglej turbino, IC in vse cevke.
OFF:Mi lahko prosm en mehanik napiše, kako se meri kompresija??Kr me zanima..čist tko informativno.
to ni res.
@nalcoq 4 bi te rad vidu da bi tkole meru kompresijo.nevem kok cajta bi jo meru
abbe je napisal/-a:pjt v kako trgovino pa kup olje za traktorje al pa kj v smislu 20w40.sm sigurn da ga nebo vec tok pilo.
zj pa mal zares.kaj ti je blo da si nalival notr tako olje?resno vprasam.glede na to da si ga kupu v lidlu ne mores rect da se je mudilo ker do lidla mas dl kot do petrola sm 100%.to je bla res napaka.
zakaj avta nisi pelal na tester?ce se ti to dogaja ze nekaj casa bi avto pelal na tester pa bi se vidlo vsaj prblizn kaj je narobe?kle je lahko 100 stvari narobe.in je tester edina logicna resitev.zj k je ze vse prepozn pa je vse zjeban pa kle na forumu sprasujes kaj je narobe,k da bo to resilo problem?
ni poj cudn da so dci-ji na tko slabmu glasu ce so pa vozniki tko malomarni.ce nimas za vzdrzevanje si kup kolo!!
p.s. se marsikaj bi napisal pa raj nam.upam da ga porihtas cim ceneje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov