Nasveti in napotki ter povpraševanja...

boziceklol
Nov uporabnik

bmw x6

Napisal/-a boziceklol Če apr 29, 2010 7:53 pm

mene pa zanima če bi se dalo pri bmwju x6-ki ki je sicer registrirana za 4 ljudi vgradit dodaten sedež in jo registrirat 5 ljudi.sedež bi vgradil na mesto, kjer je polica med sedežema.spodaj bom priložil sliko da boste vedeli o čem govorim.

http://autoshow.roadfly.com/wp-content/ ... k-seat.jpg

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če apr 29, 2010 7:58 pm

zakaj pa bi to hotu sploh nardit?
a se res toliko casa vozis s 5imi v avtu da ni druge? opcije?
ker men se zdi skoda avta.pa tut ce bi nekak to uspel narest bi moral to atestirat pa homologirat pa bi ti mogoce poj upisal notr da je za 5 oseb.sam dvomim
Ni vse res kar napišem

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če apr 29, 2010 8:00 pm

So ti že na BMWslo vse povedali :roll:
Če hočeš 5 sedežev, kupi x5, x6 jih ima 4 in to je to.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Če apr 29, 2010 8:00 pm

Pa verjetno bi blo treba udi dodaten varnostni pas vgradit ... če ni to absolutno nujno ... fant ... ne komplicirat :)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

boziceklol
Nov uporabnik

Napisal/-a boziceklol Če apr 29, 2010 9:28 pm

Matey_ je napisal/-a:Pa verjetno bi blo treba udi dodaten varnostni pas vgradit ... če ni to absolutno nujno ... fant ... ne komplicirat :)

LP
Matej

ne saj druače nas ni nikoli vseh 5 v avtu naenkrat, ampak problem je ker se zdaj začenja poletna sezona in na morje nas gre vseh 5.to je največji problem.drugače pa ko je en omenil da naj rajsi kupim x5.x5 je vsaj po mojem mnenju "grša" kot x6.x6 mi je do zdaj pritegnila največ pozornosti.torej se res ne bi dalo naredit za 5 ljudi.denar ni problem.tudi če bom moral plačati za dodaten sedež dodatnih 20.000€ ali pa ne vem kakšno vsoto me ni bi motilo, tako da če bi se to dalo izvesti prosim povejte.hvala vsem že vnaprej.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Če apr 29, 2010 9:30 pm

boziceklol je napisal/-a:
Matey_ je napisal/-a:Pa verjetno bi blo treba udi dodaten varnostni pas vgradit ... če ni to absolutno nujno ... fant ... ne komplicirat :)

LP
Matej

ne saj druače nas ni nikoli vseh 5 v avtu naenkrat, ampak problem je ker se zdaj začenja poletna sezona in na morje nas gre vseh 5.to je največji problem.drugače pa ko je en omenil da naj rajsi kupim x5.x5 je vsaj po mojem mnenju "grša" kot x6.x6 mi je do zdaj pritegnila največ pozornosti.torej se res ne bi dalo naredit za 5 ljudi.denar ni problem.tudi če bom moral plačati za dodaten sedež dodatnih 20.000€ ali pa ne vem kakšno vsoto me ni bi motilo, tako da če bi se to dalo izvesti prosim povejte.hvala vsem že vnaprej.

Za ta denar raje kupi še eno limuzino srednjega razreda, pa se z njo vozi okoli, ko vas bo 5 v avtu ... za ostale stvari maš pa X6.
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če apr 29, 2010 9:38 pm

boziceklol je napisal/-a:

LP
Matej

To je verjetno hec, kajne?

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če apr 29, 2010 9:44 pm

eh .. nardiš odlitek sredinskega neuporabnega modela tako da se popolnoma prilega neuporabni polici .. nato na to iz vlaken ojačaš zadevo zgornji rob pokriješ tako da je ravna oz. da sledi linijam sedežov ter obložiš s peno pa prekriješ z usnjem iste barve :)
samo pazi da te policaj ne ustavi ker boš plaču kazen :) vseeno maš registreran za 4 ljudi .. če ta avto sploh imaš

lp
Zadnjič spremenil dj_em, dne Če apr 29, 2010 9:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Če apr 29, 2010 9:45 pm

haha.. jaz sn tud studiral, da bi dal peti sedez v eMa, pa kljuko zadi, da bi lahko prikolico na morje pelal.. :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če apr 29, 2010 10:04 pm

počitnce :lol:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če apr 29, 2010 10:07 pm

Glavno, da je lep! :D Če denar ni problem, kupiš za 20k € še en manjši manj lep avto, ki ima 5 sedežev ali pa vzameš dva avta na morje.

Takšna predelava je pomoje nesmiselna, sploh pri avtu, ki ima že v osnovi dejansko prostor samo za dva odrasla. Dodajanje sedežev je sicer izvedljivo, saj tovorne kombije predelujejo v potniške, ampak tam imajo sami sedeži vse potrebne papirje. Dvomim, da lahko kar tako improviziraš. O varnosti bi se pa tudi dalo kakšno spregovorit...

Drugače pa kupit X6 samo zaradi pozornosti in dodajat en sedež v njega? Sicer pa, če zmečeš toliko denarja v avto, ki je ogromen in nima nič prostora, je prešporten, da bi mu njegovi "SUV" geni kaj koristili, previsok, da bi imel izrazito dobro lego, bi človek pričakoval, da si lahko privoščiš še kakšno bmw-jevo 5ko ali kaj podobnega kot uporaben avto. S petim sedežem bi si za moje pojme ža itak ne preveč zavidanja vreden imidž totalno sesul...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če apr 29, 2010 10:17 pm

Kupi BMW 7, lepši, udobnejši, elegantnejši, prostornješi, bolje vodljiv, hitrejši, uporabnejši, nižja masa, manjši zračni upor, bolj normalne dimenzije gum.

Ko se pripelješ kam s 7ico imaš stil, za razliko ko se priplejš z X6, s katerim deluješ kot japi z malim tičem, ki rabi tak avto, da izvaja strahovlado nad vsemi ostalimi na cesti, da pokaže kako pomemben je (čeprav ni) :). Malo heca, ali pa tudi ne.

P.S. Aja delat 5. sedež v X6 je gluparjenje sto na uro.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če apr 29, 2010 10:20 pm

Ali pa se zmenimo, daš meni teh 20.000 €, pa ti jaz zrihtam en 5-sedežni avto :D

boziceklol
Nov uporabnik

Napisal/-a boziceklol Če apr 29, 2010 10:48 pm

kdo ga ne bi imel

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com ... w-x6-1.jpg

kot sem že prej povedal me drugi avtomobili ne zanimajo.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če apr 29, 2010 10:55 pm

Pismo je grd na tej sliki :). Bi daj vsaj direkt od spredaj ali direkt od zadaj, z vseh ostalih kotov te kar zmrazi.

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Če apr 29, 2010 11:02 pm

:pop: :pop: :pop: Zna bit še Zanimivo! ;)
Bolj Star Bolj Nor!!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov