Nasveti in napotki ter povpraševanja...

dunstar
Nov uporabnik

Laguna 2, armaturka

Napisal/-a dunstar Če apr 29, 2010 10:34 pm

Pozdravljeni, vozim laguno 2 in tako kot v vsaki laguni so tudi pri meni črički v armaturki. Tako mi gre na živce da sem že skoraj armaturo razbil, a je žal še vedno isto. Na sovoznikovi strani se nekaj notri trese...konstantno, zato sem se odločil da jo razstavim in poskusim zadevo fiksirati. Prav bi mi prišla kakšna navodila kako jo odpreti, kaj je potrebno odšravfati, da jo lahko odprem brez da bi kaj odlomil. Zanima me kje se nahajajo vijaki, zatiči,... Hvala za pomoč!

smeagle
Nov uporabnik

Napisal/-a smeagle So maj 01, 2010 6:07 pm

jaz mam laguno 1, ampak tisto faceliftano, letnik 2000 in mam podobne probleme... enga črička sem sicer že odpravil, drug je pa nekoliko bolj globoko in bi se prav tako moral bolj resno lotiti zadeve.
vem da ti nisem nič pomagal, imava pa enak problem... jaz sem imel do zdaj Megana coupeja in zdaj laguno, tako da druge znamke še nisem vozil. kako je kaj s črički v drugih znamkah, ki so po denarju nekako primerljive z renaultom...?

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So maj 01, 2010 8:24 pm

če hočeš armaturko razstavit (posebej zgornji in spodnji del) moraš celo armaturko ven dat da lahko to razstaviš

še prej pa odstranit sredinsko konzolo, radio, čitalec kartice, volanski airbag, volan, pa mislim da tudi obvolanske ročke (sem že malo pozabil ko sem menjaval)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov