Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Prekom ali Vargalant

Napisal/-a obcasnigledalec Če apr 29, 2010 11:54 pm

Na avtu imam par kosov podvozja za obnovit. Ker so novi deli finančno nesmisleni me mika obnova. Zaenkrat sem slišal dobre stvari tako o Prekomu kot o Vargalantu. Me pa zanima, če je kdo dal obnoviti pri obeh in pri katerem je bil bolj zadovoljen.
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Pe apr 30, 2010 8:40 pm

Pozdravljeni
Oboje je ista firma, z razliko, da je v Horjulu sedanji Prekom - bivši Vargelant in tudi ustanovitelj firma Vargelant z več iskušnjami za obnovo podvozja.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe apr 30, 2010 9:38 pm

Če se vštulim....obnavljajo tudi druge gumi sklope? Recimo nosilce motorja, razne puše in podobno ?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom So maj 01, 2010 6:50 am

Na žalost ne, ker je potrebno za vsakega posebej izdelati orodje, torej je original cenejši. Pojdi na powerflex.com in najdi univerzalne elemente, ki jih prestružiš na svojo mero, pa še 10x boljše je. Preverjeno.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So maj 01, 2010 9:37 am

joztom je napisal/-a:Na žalost ne, ker je potrebno za vsakega posebej izdelati orodje, torej je original cenejši. Pojdi na powerflex.com in najdi univerzalne elemente, ki jih prestružiš na svojo mero, pa še 10x boljše je. Preverjeno.

Hja bo treba malo poklicat naokol....namreč samo nosilci motorja (trije) me pridejo prek 300 evrov pa še to v nemčiji neoriginal...original si niti vprašat ne upam. Kaj bi pa lahko prestružil pa si ne znam predstavljat, namreč puše so prešane v cevi....zunaj cev noter prešana guma in spet cev.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov