Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Tehnični pregled v Ljubljani

Napisal/-a Par@gon Ne maj 09, 2010 9:23 am

Mi lahko mogoče kdo pove, kje v Ljubljani bi lahko šel na tehnični, pa da ne bi bili preveč strogi?
Stvar je v temu, da gre za drugi avto, ki se malo uporablja, ima pa rahlo naluknjan izpušni lonec, pa tudi ročna slabo prime (sicer je ne uporabljam, ker imam avtomatski menjalnik). Če grem na AMZS, me bojo skoraj sigurno vrgli in bom moral še enkrat plačat za pregled.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne maj 09, 2010 9:33 am

In čeprav ga malo uporabljaš z tem kršiš ZCP tko,da nevem ali je tak problem dat lonec zaflikat in ročno usposobit,da bo prijela.....
Drugače pa se vseeno da preko vez vse zrihtat kar je prekleto žalostno saj potem imamo na cesti razne Golfe..... pa druge,ki so nevarni meni tebi....
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Ne maj 09, 2010 9:42 am

Po mojih izkušnjah so kar temeljiti povsod, kjer sem bil (AMZS, Interserice, LPP). Poštimaj zavore in podvozje, če je kaka luknja na izpuhu jo zaflikaj; normalno vzdrževan avto bi moral it skoz.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Ne maj 09, 2010 10:06 am

Ojej, nisem vedel, da je to tak problem v LJ. V Mariboru bi takoj prišu skoz, samo mi je malo daleč :) . Moraliziral pa ne bi preveč na tem mestu, imam rad svoj avto in bi ga z veseljem imel v popolnem stanju, a hudiča, vsi iščemo bližnjice, ko je denarna stiska :mrgreen: .

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Ne maj 09, 2010 10:13 am

Ja izpuh malo pošvasat in ročno zrihtat pa res ni nek strošek, za katerega bi se moral zapufat. Verjetno te bo stalo kot 1 tank goriva.

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Ne maj 09, 2010 10:41 am

No, dajmo se raje osredotočit na rešitev. Ima kdo kake izkušnje s tehničnimi na Avtotehni VIS, ali na A1? Baje naj bi bil en servis tudi pri BTCju na Leskovški, blizu subaru salona?

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne maj 09, 2010 10:47 am

Par@gon je napisal/-a:No, dajmo se raje osredotočit na rešitev. Ima kdo kake izkušnje s tehničnimi na Avtotehni VIS, ali na A1? Baje naj bi bil en servis tudi pri BTCju na Leskovški, blizu subaru salona?

Interservice je na leskovškovi...glede na to,da ti ročna ne prime,dvomim,da boš naredil...lahko pa poskušiš.

bugy1
Novinec

Re: Tehnični pregled v Ljubljani

Napisal/-a bugy1 Ne maj 09, 2010 10:56 am

Par@gon je napisal/-a:Stvar je v temu, da gre za drugi avto

Če imaš za registracijo drugega avta boš imel denar tudi za popraviti pomanjkljivosti.

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Re: Tehnični pregled v Ljubljani

Napisal/-a _IceMan_ Ne maj 09, 2010 11:21 am

bugy1 je napisal/-a:
Par@gon je napisal/-a:Stvar je v temu, da gre za drugi avto

Če imaš za registracijo drugega avta boš imel denar tudi za popraviti pomanjkljivosti.

x2

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Ne maj 09, 2010 11:40 am

Prosim, da odgovarjate samo v povezavi s prvim postom v tej temi. Če imate potrebo po tem, pa lahko odpremo še eno, z bolj filozofsko tematiko.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne maj 09, 2010 11:51 am

Ja dobro človek božji.... kaj bi sloh rad.Prvo kot prvo sprašuješ neumnosti in pol bi rad,da ti nehamo moralizirat.Nena sprašuj takih neumnosti na forumu.
Seveda ti bom moraliziral,če pa sprašuješ kako tehnično neustrezen avto spravit na cesto na nelegalen način.Zato pa mamo pol kot sem že prej reku take kripe na cesti in z tem ne mislim,da je tvoj avto kripa ampak vseeno.... ni tehnično ustrezen.Če mene lahko škif je.be na cesti za vsako malenkost pa imam nov avto mi ne usaja z takimi vprašanji........ kako bi prešmugljal tehnični pregled...naslednji se bo našel pa bo vprašal nimam zavor kako naj avto spravim čez tehnični pregled.... :evil: :evil: :evil:
Doker bo mene škif zajebaval domala za dišečo smrekco bom takim kot ti moraliziral,če pa admini to kaznujejo pa tko vemo kam gre ta svet.... in forum...
BTW,da se pa vse samo,če maš veze in to se mi ne zdi prav...
Če maš za drugi avto kot praviš,da ga skoraj nič ne uporabljaš mej še toliko,da ga vzdržuješ pa čeprav ti stoji doma na dvorišču...
Če pa nimaš toliko,da popraviš ročno zavoro pa avto prodaj....ker ga itaq skor nič ne uporabljaš....
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Ne maj 09, 2010 11:57 am

Par@gon je napisal/-a:No, dajmo se raje osredotočit na rešitev. Ima kdo kake izkušnje s tehničnimi na Avtotehni VIS, ali na A1? Baje naj bi bil en servis tudi pri BTCju na Leskovški, blizu subaru salona?

Rešitev je to, da avto porihtaš. Pol pa na cesto z njim! :evil:
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Ne maj 09, 2010 12:30 pm

@seat :lol: , žal mi je, da te policaji nadlegujejo. Mene pa pač ne šmirglajo sto posto, tako je življenje. Ni vse tako črno-belo, kot se sliši. Mislim, da je vseeno ta forum tu zato, da si pomagamo, na kakršenkoli način že.
Lahko mi pošljete tudi zasebno sporočilo, če nočete izpostavljati določenega servisa, v vsakem primeru bom hvaležen.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne maj 09, 2010 1:52 pm

Par@gon je napisal/-a:@seat :lol: , žal mi je, da te policaji nadlegujejo. Mene pa pač ne šmirglajo sto posto, tako je življenje. Ni vse tako črno-belo, kot se sliši. Mislim, da je vseeno ta forum tu zato, da si pomagamo, na kakršenkoli način že.
Lahko mi pošljete tudi zasebno sporočilo, če nočete izpostavljati določenega servisa, v vsakem primeru bom hvaležen.

Tako je, tukaj smo da si pomagamo. Avtomobilisti drugim avtomobilistom. Dobil si že odgovor v tej temi - zrihtaj si avto. Če pa smatraš pod pomoč to, da ti bo nekdo povedal kako tehnično neizpraven avto spravit na cesto, zato da se bom jaz na cesti nevarno počutil, ker lahko srečam takega kot ti ki je čez tehničnega prišel "s pomočjo", potem ti pa neki v zvezi z avtomobili in cestami ne štima. Tehnični pregledi so z razlogom, še premalo strogi so in preveč je takih kot jih ti iščeš - ki spuščajo avtomobile skoz na lepe oči.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne maj 09, 2010 2:06 pm

Izbrisano.
Zadnjič spremenil nevermind, dne Po dec 27, 2010 5:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Ne maj 09, 2010 4:01 pm

No ja, ne vem zakaj je pri nas vedno tako, da ljudje takoj pomislijo na najslabše. Z avtom je vse v redu (cenim svoje življenje in se drugače ne bi prevažal z njim), razen tega, da je lonec rahlo naluknjan in ročna ne prime čist do konca. Kako s tem ogrožam druge? Se mi bo ročna strgala in zaštihala mimoidočo babico na pločniku? Dvomim.
Hvala vsem za koristne informacije.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne maj 09, 2010 4:38 pm

Par@gon je napisal/-a:No ja, ne vem zakaj je pri nas vedno tako, da ljudje takoj pomislijo na najslabše. Z avtom je vse v redu (cenim svoje življenje in se drugače ne bi prevažal z njim), razen tega, da je lonec rahlo naluknjan in ročna ne prime čist do konca. Kako s tem ogrožam druge? Se mi bo ročna strgala in zaštihala mimoidočo babico na pločniku? Dvomim.
Hvala vsem za koristne informacije.

Peljal se boš po ljubljani pri 50 na uro, nakar boš pritisnil zavoro in boš ugotovil da ti je nekdo prerezal zavorne cevke in zavore ne primejo, medtem ko se ti pri 50 na uro približuješ stoječi koloni. Potegnil boš ročno ki ne deluje in se zaletel s 45 na uro v nič hudega slotečo mamico z otrokom na zadnjem sedežu v Renault 5. Ker je tvoj avto večji in težji se boš ustavil nekje na zadnjih sedežih.

Ampak ročna itak ni pomembna.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne maj 09, 2010 4:40 pm

loco: tudi tvoj stroj ob vseh teh predelavah ... nebi ravno gladko šel skozi tehničnega :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Ne maj 09, 2010 4:57 pm

LoCo je napisal/-a:Peljal se boš po ljubljani pri 50 na uro, nakar boš pritisnil zavoro in boš ugotovil da ti je nekdo prerezal zavorne cevke in zavore ne primejo, medtem ko se ti pri 50 na uro približuješ stoječi koloni. Potegnil boš ročno ki ne deluje in se zaletel s 45 na uro v nič hudega slotečo mamico z otrokom na zadnjem sedežu v Renault 5. Ker je tvoj avto večji in težji se boš ustavil nekje na zadnjih sedežih.

Ampak ročna itak ni pomembna.

:lol: Večjo verjetnost kot za točno tak potek dogodkov imam, da me napade terorist na ljubljanski troli.
Sicer bi pa prestavil v P na avtomatiku in bi se avto ustavil na mestu.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne maj 09, 2010 5:00 pm

jay je napisal/-a:loco: tudi tvoj stroj ob vseh teh predelavah ... nebi ravno gladko šel skozi tehničnega :lol:

Aja ? Povej mi eno stvar zaradi katere moj avto ne gre čez tehničnega?

Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov