scirocco12 je napisal/-a:tads je napisal/-a:vrjetno so nabili gor uteži za alu felge. ki imajo širši vrat, in potem se zgodi to da dol padejo.
A se na alu platišča nabijajo gor uteži![]()
Uteži na alu platišča se limajo.
Grega_ je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:tads je napisal/-a:vrjetno so nabili gor uteži za alu felge. ki imajo širši vrat, in potem se zgodi to da dol padejo.
A se na alu platišča nabijajo gor uteži![]()
Uteži na alu platišča se limajo.
tako je, limajo se, čeprav na marsikateremu avtu vidim nabite uteži na litkah....se mi kar feltne smilijo in tudi lastniki avtomobilo ki zgleda hodijo k butastim vulkanizerjem.
tads je napisal/-a:vrjetno so nabili gor uteži za alu felge. ki imajo širši vrat, in potem se zgodi to da dol padejo.
Drager je napisal/-a:1: Če ima nekdo neke težave z podjetjem/organizacijo, naj to najprej razčisti z njimi, preden gre blatit dobro ime podjetja javno na forum. To je lahko kazunivo.
2: Špan je drag. Izredno drag.
3: Se zgodi res vsake toliko da kakšna utež odpade. Pri tebi je bil očitno ekstremen primer.
Najprej bi moral razčistit z Španom preden ga greš pljuvat javno. Morda bi se ti tam iskreno opravičili za nastalo situacijo in ti ponovno centrirali platišča.
L.P.
čare je napisal/-a:No da ne boste odkrival tople vode,zadnja cca.3 leta uteži kar rade dol padajo ker so zarad eko scene svinčene prepovedane in gor dajejo neke cinkove kater pša ne primejo tako dobro za rob oz. se razrahljajo.
Energetik81 je napisal/-a:
Samo toliko, da bo malo negativne reklame. Upam, da jih malo strezne. Sicer je pa že tako bil odnos vedno slabši z rastjo firme - če se ne pripelješ z vsaj 20k€ vrednim avtom s 16" feltnami, se prav čuti malce slabšalni odnos. So me gledali kot zadnjega klošarja, ko sem se pripeljal s 600€ vrednim avtom s 13 col kolesi...
abbe je napisal/-a:Drager je napisal/-a:1: Če ima nekdo neke težave z podjetjem/organizacijo, naj to najprej razčisti z njimi, preden gre blatit dobro ime podjetja javno na forum. To je lahko kazunivo.
3: Se zgodi res vsake toliko da kakšna utež odpade. Pri tebi je bil očitno ekstremen primer.
Najprej bi moral razčistit z Španom preden ga greš pljuvat javno. Morda bi se ti tam iskreno opravičili za nastalo situacijo in ti ponovno centrirali platišča.
L.P.
pa sj se energetik ni nc zlagal.ce se je to naredilo pa ce je napisal da so salabajzerji ni nc narobe napisal!!!nevem kaj te kle mot.kar se pa tice odnosa do strank ma pa lahko vsak svoje mnenje ker vsak do dojema drugace,tko da..
Drager je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Drager je napisal/-a:1: Če ima nekdo neke težave z podjetjem/organizacijo, naj to najprej razčisti z njimi, preden gre blatit dobro ime podjetja javno na forum. To je lahko kazunivo.
L.P.
pa sj se energetik ni nc zlagal.ce se je to naredilo pa ce je napisal da so salabajzerji ni nc narobe napisal!!!nevem kaj te kle mot.kar se pa tice odnosa do strank ma pa lahko vsak svoje mnenje ker vsak do dojema drugace,tko da..
Poglej moje pisanje je bilo dobronamerno. Prej se je dobro it pogovorit z tisteim k dela preden delaš paniko. Nikjer nisem napisal da se je zlagal. Nikjer.
Je pa ena stvar res. Za to ceno katero ti zaračunajo bi moglo bit narejeno res vrhunsko. Ampak ni. Sam sem ravno tako vulkanizer in vem kako je v tem poslu. Slišim ogromno kritik čez njega. Pa ne samo vulkanizerstvo ampak tudi pralnica, ravnanje platišč... Ampak strank ima pa še vedno ogromno.
L.P.
Energetik81 je napisal/-a:Lej Drager, ko sem za prvi primer reklamiral, je bilo po ene 6 mescih (ker pač med zimo nisem snemal pokrovov in nisem opazil. Komaj so se zmenili za polovično ceno popravila, ker "je pač minilo veliko časa od centriranja" in "ker sem to lahko sam povzročil s kakšnim robnikom", kot so povedali.
In sem bil tiho. Ko se je pa to čez 1 leto ponovilo, in to celo na 2 kolesih, 2 tedna po centriranju, pač to ni več naključje...
Nisem blatil, samo povedal sem svoje izkušnje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov