Nasveti in napotki ter povpraševanja...

GRAMIK
Nov uporabnik

AUI A3

Napisal/-a GRAMIK Pe maj 21, 2010 6:54 pm

Mam en problem zavorni padal je mehek pa prav na koncu malček prime kaj je vzrok? kajti kar na enkrat nedeluje

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe maj 21, 2010 7:07 pm

Najverjetneje zavorna tekočina nekje pušča oz. je spuščala. Preveri nivo.

GRAMIK
Nov uporabnik

Napisal/-a GRAMIK Pe maj 21, 2010 7:11 pm

Daedalus je napisal/-a:Najverjetneje zavorna tekočina nekje pušča oz. je spuščala. Preveri nivo.
ne nikjer ne pušča saj to je problem olje je na max

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe maj 21, 2010 7:23 pm

Si pogledal okoli pedala mogoče? Če je kar naenkrat, mi res ni jasno kaj bi lahko bilo drugega razen zavorna tekočina ali nekaj strganega/odlomljenega...

GRAMIK
Nov uporabnik

Napisal/-a GRAMIK Pe maj 21, 2010 7:32 pm

Daedalus je napisal/-a:Si pogledal okoli pedala mogoče? Če je kar naenkrat, mi res ni jasno kaj bi lahko bilo drugega razen zavorna tekočina ali nekaj strganega/odlomljenega...
vse sem pregledal nikjer ne pušča padal pa je še vedno mehak kod da ne bi bilo pritiska

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe maj 21, 2010 7:40 pm

GRAMIK je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:Si pogledal okoli pedala mogoče? Če je kar naenkrat, mi res ni jasno kaj bi lahko bilo drugega razen zavorna tekočina ali nekaj strganega/odlomljenega...
vse sem pregledal nikjer ne pušča padal pa je še vedno mehak kod da ne bi bilo pritiska

Aja...kaj pa če je šla pumpa?

cd_rw
Novinec

Napisal/-a cd_rw Pe maj 21, 2010 7:49 pm

Morda je treba sistem odzračit. Preveri tako, da večkrat na hiter stisneš pedal zavore, pa boš videl, če obstane pedal kaj višje, oz. če zavore bolje primejo. Potem je to to, zrak v sistemu.

GRAMIK
Nov uporabnik

Napisal/-a GRAMIK Pe maj 21, 2010 7:51 pm

cd_rw je napisal/-a:Morda je treba sistem odzračit. Preveri tako, da večkrat na hiter stisneš pedal zavore, pa boš videl, če obstane pedal kaj višje, oz. če zavore bolje primejo. Potem je to to, zrak v sistemu.
tudi to sem proval nima pritiska ne priteče mislim prav malo pocurlja nevem kaj je

cd_rw
Novinec

Napisal/-a cd_rw Pe maj 21, 2010 8:08 pm

GRAMIK je napisal/-a:
cd_rw je napisal/-a:Morda je treba sistem odzračit. Preveri tako, da večkrat na hiter stisneš pedal zavore, pa boš videl, če obstane pedal kaj višje, oz. če zavore bolje primejo. Potem je to to, zrak v sistemu.
tudi to sem proval nima pritiska ne priteče mislim prav malo pocurlja nevem kaj je

Pol pa možno da je glavni cilinder. A če držiš zavoro, ti počasi popušča? Se pedalo odmika?

GRAMIK
Nov uporabnik

Napisal/-a GRAMIK Pe maj 21, 2010 8:10 pm

cd_rw je napisal/-a:
GRAMIK je napisal/-a:

Pol pa možno da je glavni cilinder. A če držiš zavoro, ti počasi popušča? Se pedalo odmika?
ja mehak je do konca
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov