GRAMIK je napisal/-a:vse sem pregledal nikjer ne pušča padal pa je še vedno mehak kod da ne bi bilo pritiskaDaedalus je napisal/-a:Si pogledal okoli pedala mogoče? Če je kar naenkrat, mi res ni jasno kaj bi lahko bilo drugega razen zavorna tekočina ali nekaj strganega/odlomljenega...
GRAMIK je napisal/-a:tudi to sem proval nima pritiska ne priteče mislim prav malo pocurlja nevem kaj jecd_rw je napisal/-a:Morda je treba sistem odzračit. Preveri tako, da večkrat na hiter stisneš pedal zavore, pa boš videl, če obstane pedal kaj višje, oz. če zavore bolje primejo. Potem je to to, zrak v sistemu.
ja mehak je do koncacd_rw je napisal/-a:GRAMIK je napisal/-a:tudi to sem proval nima pritiska ne priteče mislim prav malo pocurlja nevem kaj jecd_rw je napisal/-a:Morda je treba sistem odzračit. Preveri tako, da večkrat na hiter stisneš pedal zavore, pa boš videl, če obstane pedal kaj višje, oz. če zavore bolje primejo. Potem je to to, zrak v sistemu.
Pol pa možno da je glavni cilinder. A če držiš zavoro, ti počasi popušča? Se pedalo odmika?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov