Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mcgorsek007
Nov uporabnik

audi A4

Napisal/-a mcgorsek007 Ne jun 06, 2010 11:13 am

lep pozdrav!

na tem forumu sm prvic zato upam da bo tukaj kaj uspeha glede tezav z mojim vozilom.
imam probleme z avtom biu ze pri 3 mehanikih in noben ne ve tocno kaj bi bilo narobe vsak samo nekaj ugiba jst pa takemu ugibanju ne zaupam ker te nahitro ˝nategnejo˝ po domace receno k ti zamenjajo en kup delov k jih sploh ni treba pa se z ceno zasolijo. :evil: :evil: :evil:

PROBLEM JE SLEDEC:
Avto je audi A4 limuzina, letnik 2003, prevozenih 130.000 km, 2.5 quatro, 132kw upam da je to dost podatkov. :D :D :D
in sicer dogaja se mi to da ob hitrejsem speljevanju se slisi v zadnjem delu avtomobila top zvok udarca kot da bi se nekaj premaknilo in naslonilo na šasijo avtomobila kot da bi kaki lezaji ali koncniki imeli ˝luft˝ oz razmak. ta zvok bl intenzivn kadar ob izpeljevanju zavijam, pri vzratni vožnji ob zavijanju pa se zvok spremeni tk da se slisi kot da bi nekaj drgnilo po šasiji še skos se pa zvok slisi na zadnji strani.
glavno pri temu je pa to da se to dogaja kadar je toplo oz ko narediš nekje 10-15 km da segrejes avtomobil na delovno temperaturo vendar ob hladnemu vremenu se to manj intenzivno sliši oz kasnej začne ta zvok nastajat.

hvala za pomoč če pa še kako informacijo potrebujete pa napište kaj vas še zanima.

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 Ne jun 06, 2010 12:20 pm

Teli avtomobili so imeli probleme z tankom, oziroma ko je bil tank poln oziroma nekje več kot pol poln, se je gorivo ob oodločnjejšem speljevanju in zaviranju tako premikalo in se je slišal tak top pok. Sem imel tak avto in se mi je dogajalo isto, mogoče da je to ;)
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov