Nasveti in napotki ter povpraševanja...

urko111
Nov uporabnik

renault clio-lučka za elektroniko

Napisal/-a urko111 Če jul 08, 2010 5:45 pm

Pozdravljeni!

Imam sledeč problem pri Cliotu 1.5dci(82KM) letnik 2004...Prižiga se mi lučka za elektroniko, ko pa je avto v prostem teku se ob prižiganju lučke obrati dvignejo za cca 200 obratov..ko lučka ugasne se spet spustijo...
Sicer sem že malo pobrskal po forumu in sem nekako razbral da bi lahko bilo kaj narobe z kabli pri gasu...zanima pa me če je imel kdo od vas podobne probleme in kaj naj sedaj naredim...tester-bo sploh kaj pokazal?

Hvala za odgovore, lp

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Re: renault clio-lučka za elektroniko

Napisal/-a WMB Če jul 08, 2010 5:48 pm

urko111 je napisal/-a:Pozdravljeni!

Imam sledeč problem pri Cliotu 1.5dci(82KM) letnik 2004...Prižiga se mi lučka za elektroniko, ko pa je avto v prostem teku se ob prižiganju lučke obrati dvignejo za cca 200 obratov..ko lučka ugasne se spet spustijo...
Sicer sem že malo pobrskal po forumu in sem nekako razbral da bi lahko bilo kaj narobe z kabli pri gasu...zanima pa me če je imel kdo od vas podobne probleme in kaj naj sedaj naredim...tester-bo sploh kaj pokazal?

Hvala za odgovore, lp

Če se omenjena lučka prižge je lahko 101 problem....upam le da ne bo predrago,, kot pri nekaterih.
Pelji na tester in bo pokazalo napako....vsaj približno locira napako...

urko111
Nov uporabnik

Napisal/-a urko111 Pe jul 09, 2010 9:55 am

problem je ker lučka posveti na vsake toliko časa...bo na testerju vseeno vidna napaka čeprav lučka ne sveti?

lp

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe jul 09, 2010 10:16 am

Napaka bi morala biti vidna, saj ostane shranjena ne glede na to ali sveti lučka ali ne.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov