Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Skripanje plastike ?

Napisal/-a en3rgie Ne jul 11, 2010 7:57 pm

Lep pozdrav .. prejsni lastnik mojega avta je verjetno plastiko mazal z maksibrilom .. in sedaj ko je vroce to poka .. oz skriplje .. to se dogaja zadaj v prtljazniku .. zdej me pa zanima kaj nardit da se to nebo vec pojavljalo .. ker kar zgubljam zivce ce mi kaj skriplje zadaj .. sicer ni nevem kako glasno .. vendar se slisi ..

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jul 11, 2010 8:12 pm

da bi to bilo od mazanja, pa malo dvomim. prej bi rekel, da je že kdo kaj narazen jemal pa je sedaj tako kot je, ali pa da pač poka od vsega začetka ali pa vsaj po določenih km dalje
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne jul 11, 2010 8:27 pm

to ti škripa tut ko avto stoji? pa točno veš kera plastika škripa?
LP Rok

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne jul 11, 2010 8:30 pm

:lol: :lol: Meni isto. Učitno je to serijska napak. Imam namen jutri malo raziskati, mislim da je na zadnjem desnem stebričku neki feler

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Po jul 12, 2010 12:02 pm

Drocky ko avto stoji ni panike .. ko se peljem .. po kaksni razfukani cesti ..
mihaing povej kaj bos pogruntal .. drgac je pa na zadnjem stebricku tut pr men se mi zdi .. pomoje je hiba to teh avtov ..

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Po jul 12, 2010 12:39 pm

Po tujih forumih svetujejo brezbarvni slikonski spraj v reže ali pa razstavit in vmes nalepit samolepilno peno......drugače to ne bo šlo. (razlog je v različnem razteznem koeficientu materialov, ki se stikajo).

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jul 12, 2010 1:08 pm

isto se je dogajalo meni na e46 touring. Odpri prtljažna vrata in imaš nekje v višini brisalca na vsaki strani en plastični čepek in ga samo za en obrat odšraufaj, da bo bolj ven. Pri men je pomagalo. Bom pa zvečer dal posnetek gor , če najdem čas, da vidiš, če je to to. Je pa tako nadležno cvileče škripanje in prvo sem mislil da rolo škripa.
EDIT:sem na sliki označil, kaj sem mislil. sicer je x3, ampak majo vsi bmwji enake čepke zgleda. Če hočeš bit ziher da je dejansko to, samo s prtom večkrat mal močneje pritisni v spodnji kot ali na rob stekla. Če je, bo ziher zaškripal
Priponke
x3_trunk.jpg
LP Rok

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Po jul 12, 2010 1:22 pm

Ravno par dni nazaj sem zasledil ta posnetek o kakovostnih problemih pri 3ki

http://www.youtube.com/watch?v=EPfKTMSnQAU

Moj oče je imel službenega 318i, prvič sem se z njim vozil, ko je bil star ene 2leti in to je bilo hkrati tudi prvič v BMWju. Resnično sem pričakoval boljšo kakovost, res ne morem rečt, da so plastike ali izdelava kaj boljše od povprečja avtomobiliv. Že pri dveh letih so bile v notranjosti plastike popolnoma oguljene, tam kjer se jih ponavadi dotikaš, vsa stikala so ob pritisku res žalostno škripala... Lahk, da je problem sam pri par serijah.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov