Ricky je napisal/-a:mogoče da je krivec za to tudi homokinetični zglob
esem je napisal/-a:Shadez je napisal/-a:tedybisa je napisal/-a:ali pa kakšen kamenček ki seje zataknu v pnevmatiki
V tem primeru bi guma cvilila med vožnjo.
![]()
Shadez je napisal/-a:esem je napisal/-a:Shadez je napisal/-a:tedybisa je napisal/-a:ali pa kakšen kamenček ki seje zataknu v pnevmatiki
![]()
Ne razumi narobe kakor cviljenje pri hitrem speljevanju, ampak škripanje oz.cviljenje kolesa.
Lansko poletje sem fasal kamenček, ki se je zataknu notr nekje v pnevmatiki in je avto oz. pač tisto kolo cvililo celo pot do doma, dokler ga nisem peljal na servis kjer potegnejo ven tak mini kamenček, ki je proizvajal tolko zvoka ko je očitno drajsal po kolutu od bremze in pustil kar veliko razo.
Jenc0 je napisal/-a:Kar pa se tiče občutka vožnje me pri zaviranju naprimer z menjalnikom ali pa ko zelo pospešim malo zanaša .. drugače so vozne lastnosti v redu
gofra je napisal/-a:Shadez je napisal/-a:esem je napisal/-a:Shadez je napisal/-a:tedybisa je napisal/-a:ali pa kakšen kamenček ki seje zataknu v pnevmatiki
![]()
Ne razumi narobe kakor cviljenje pri hitrem speljevanju, ampak škripanje oz.cviljenje kolesa.
Lansko poletje sem fasal kamenček, ki se je zataknu notr nekje v pnevmatiki in je avto oz. pač tisto kolo cvililo celo pot do doma, dokler ga nisem peljal na servis kjer potegnejo ven tak mini kamenček, ki je proizvajal tolko zvoka ko je očitno drajsal po kolutu od bremze in pustil kar veliko razo.
Ok...kaj?
Slisal sem ze marsikaj ampak da bi pa kamencek v pnevmatiki ruzil po disku...jah, hudo noCe je ruzilo po disku je edina varianta, da si fasal smet med disk in ploscico in jo vpresal...
Avtorju bi pa svetoval, da najprej preveri vse pnevmatike pa potem isce dalje...
LpF
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov