Karneki je napisal/-a:Pozdravljeni, prosil bi za pomoč.
Imamo Ford Focus 1,6 16v 100KM.
Preskočil je zobnik na katerega so vezani ventili ali kakor koli je že to vezan.
Zakaj se to zgodi, zvilo je nekaj ventilov in avto je bil iz faze.
2 meseca nazaj je bil narejen glavni servis menjan zobati jermen vodna pumpa, napenjalec, vse po predpisih, sedaj pa to. Vem da bo drago, sam zakaj se to zgodi?
Ali je morda mehanik ki je opravil veliki servis naredil šlampasto?
Hvala za vašo pomoč.
Karneki je napisal/-a:Pozdravljeni, prosil bi za pomoč.
Imamo Ford Focus 1,6 16v 100KM.
Preskočil je zobnik na katerega so vezani ventili ali kakor koli je že to vezan.
Zakaj se to zgodi, zvilo je nekaj ventilov in avto je bil iz faze.
2 meseca nazaj je bil narejen glavni servis menjan zobati jermen vodna pumpa, napenjalec, vse po predpisih, sedaj pa to. Vem da bo drago, sam zakaj se to zgodi?
Ali je morda mehanik ki je opravil veliki servis naredil šlampasto?
Hvala za vašo pomoč.
Karneki je napisal/-a:Menjano je bilo vse jermen šponer in vodna pumpa vse novo, kaka firma nevem, se pa avto podira šele danes ob 19ih in bom seveda prisoten, zato sem tudi spraševal na kaj bit pozoren in zaradi česa pride do tega.
Je delal S.P. mehanik, povrhu je še moj kolega, ki mu zaupam načeloma vendar vsakemu se lahko zgodi napaka, upam da bo toliko fer in če je on zajebal škodo vsaj delno kril. Recimo delo. Ker menjati bo treba glavno tesnilo in po vsej verjetnosti ene 4 ventile.
Sporočim kaj ugotovimo.
denis,mag. je napisal/-a:Karneki je napisal/-a:Menjano je bilo vse jermen šponer in vodna pumpa vse novo, kaka firma nevem, se pa avto podira šele danes ob 19ih in bom seveda prisoten, zato sem tudi spraševal na kaj bit pozoren in zaradi česa pride do tega.
Je delal S.P. mehanik, povrhu je še moj kolega, ki mu zaupam načeloma vendar vsakemu se lahko zgodi napaka, upam da bo toliko fer in če je on zajebal škodo vsaj delno kril. Recimo delo. Ker menjati bo treba glavno tesnilo in po vsej verjetnosti ene 4 ventile.
Sporočim kaj ugotovimo.
Škoda, da niste to naredili na pooblaščenem servisu. Pri meni je bil original material 90 eur, delo pa 120 eur in imam vse papirje za uveljavljanje 2 letne garancije. Na teh stvareh se ne splača varčevat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov