Nasveti in napotki ter povpraševanja...

branebrane
Nov uporabnik

Avtoličar - Ljubljana

Napisal/-a branebrane Sr jul 28, 2010 10:29 am

Zanima me če kdo pozna kakega dobrega avtoličarja v Ljubljani.

Gre za globoke praske na sprednjih in zadnjih desnih vratih, ki so posledica parkiranja pred blokom in predvidevam da "prijaznih" sosedov. :evil:

Cena ni pomembna saj gre preko zavarovalnice, važno je samo da je vredu narejeno.

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Napisal/-a tabletten Sr jul 28, 2010 8:46 pm

Ni ravno iz LJ sem pa že večkrat slišal da je dober (pa menda tudi drag).

Avtoličarstvo Veselič, Mengeš

Mi je kit spokal na blatnikih in avto je dobil nekaj grdih rajs zadaj (ženska vozila) in sem se kak teden nazaj zapeljal do njega in je bil žal na dopustu. Zna pa biti že nazaj.

Morda kdo ve koliko približno pride pihnit nek povprečen cel avto? Imam tri kandidate doma...
oops

branebrane
Nov uporabnik

Napisal/-a branebrane To sep 14, 2010 1:08 pm

V poštev pride samo avtoličar v Ljubljani ter da je pogodbeni partner od zavarovalnice Adriatic.
Bil bi zelo hvaležen za kak namig. :)
Zadnjič spremenil branebrane, dne To sep 14, 2010 1:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc To sep 14, 2010 1:16 pm

tabletten je napisal/-a:Ni ravno iz LJ sem pa že večkrat slišal da je dober (pa menda tudi drag).

Mi je kit spokal na blatnikih in avto je dobil nekaj grdih rajs zadaj (ženska vozila) in sem se kak teden nazaj zapeljal do njega in je bil žal na dopustu. Zna pa biti že nazaj.

Morda kdo ve koliko približno pride pihnit nek povprečen cel avto? Imam tri kandidate doma...
oops

off: zakaj bi pa pihnil vse tri avte?
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To sep 14, 2010 1:42 pm

Avtoličarstvo Primožič na Vrhovcih. Vsi naši avtomobili so bili štrihani pri njih in zmeraj zelo dobro opravljeno delo.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Napisal/-a tabletten To sep 14, 2010 5:46 pm

grahovc je napisal/-a:
tabletten je napisal/-a:Ni ravno iz LJ sem pa že večkrat slišal da je dober (pa menda tudi drag).

oops

off: zakaj bi pa pihnil vse tri avte?

Za enega sem že naročen (poka kit na blatnikih bo treba pleh varit itd), drugi pride na vrsto verjetno drug let, foter ima pa tudi enega za štrihnit. Dva sta 20 let stara fotrov pa ene 35. 8)

Uporabniški avatar
FoxTer
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a FoxTer To sep 14, 2010 7:18 pm

Mogoče pa klic na Adriatic in njih vprašat kateri je pogodbeni avtoličar za ljubljansko regijo?
My dream: Ford Mustang Shelby GT500

BBKing212
Nov uporabnik

Napisal/-a BBKing212 To sep 14, 2010 8:51 pm

Živjo!

Zadnjič sem bil pri ličarju plut in moram reči, da je zelo dobro opravil svoje delo.
http://www.as-avto-plut.si/

lp,
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: MartinSLO in 7 gostov