... Če jih odviješ v sedanjem stanju - ko je avto obremenjen ne rabiš klešč za stiskanje fedrov ... postopek je : odvij , dvigni avtomobil in razstavi ter zamenjaj - pol postopek po obratnem vrstnem redu zaključiš rabil boš samo nekoga, da ti malo pritisne karoserijo proti tlom da boš v miru poiskal luknjo skozi blatnik z steblom amortizerja in nataknil matico ...sinke je napisal/-a:A ima kdo iz Ljubljane za posodit orodje za stiskanje fedrov, ker sta mi počla sprednja fedra na Seat Ibizi sedaj sem jih pa nabavil pa bi jaz amortizerje dal dol samo potem rabim orodje za stiskanje da vstavim nove fedre.
sinke je napisal/-a:A to ti mene malo hecaš ali res. Ker kaj takega še nisam slišal? Če se da tako
potem najmanjši problem, mislim če se da snet zgornji pokrov dokler je amortizer pod obremenitvijo
Bla bla bla ... probaj pol piši !sašo5 je napisal/-a:sinke je napisal/-a:A to ti mene malo hecaš ali res. Ker kaj takega še nisam slišal? Če se da tako
potem najmanjši problem, mislim če se da snet zgornji pokrov dokler je amortizer pod obremenitvijo
res se verjetno heca(vročine več ni....) en je tako odvil sredinski vijak na muldi in je vse skupaj tako napelo kot da bi imel avto totalko.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov