Pozdravljeni. Imam laguno 1.6 16v letnik 2000 s 116.000 km. Veliki servis je bil narejen pri 89.000 km. Že nekaj časa opažam, da se pojavlja čuden zvok, ko hladen motor vžgem - sliši se, kot da bi hreščalo (hrrr hrrr, podobno kot bi žagal železo). Ko se motor malo segreje, zvok preneha.
Zvok se sliši nekje na z rdečo označenem predelu (na sliki). Ali kdo ve, kaj bi bilo lahko krivo in kako bi lahko zadevo uredil?
Najlepša hvala za nasvete in lep dan vsem.
Tam kjer si ozančil ni nič, razen zaflikanih čepov za nokenvelo, ki jih je nekdo sfušal in zalimal, namesto da bi dal nove, ki so v VSEH spodobnih kompletih (Gates, SKF, INA). Bogve, kako so jermen menjali in vse ostalo. Nekaj nižje je pa zvon menjalnika s sklopko, mogoče tam rožlja.
to je lahko tisoč stvari. men ke na alfi tud na mrzlem nekaj čudno se oglašalo ko se je mal segrel pa ni. potem sem menjal semering na glavni gredi in mimogrede še jermem in šponar in zgleda da je bil šponar sedaj nič ne ropoče več.
Torej tisto spodaj je termostat, pumpa je na drugi strani, kjer je tudi jermen. seveda je pa težko ugibati ker skrivnostno ne poveste za kateri motor gre. Jaz menim da je K4M.
res nevem kako si uspel tako natancno dolocit izvor zvoka,ker se vsi ti zvoki in vibracije prenasajo tko da....
sam kot je joztom povedal tm res nc n kar bi lahko tak zvok dajalo.
mogoce je kajle pozabu notr k je odmicne fiksiral k je jermen menjal
Tip motorja je K4MF7. Zvok pa se sliši najbolj, ko vžem hladen motor, ko pa obrati padejo na 900 obratov, pa neha. Če ga takrat, ko obrati pridejo na 900, ugasnem, pa se zopet sliši, kot da bi zahrskalo (hrrr). Ko pa se motor malo segreje (po cca 5 minutah), pa ni nobenega problema več. Veliki servis (vsi jermeni, vodna črpaka, jermenica na altenatorju in vpenjalci) je bil narejen pred cca 30.000 km na pooblaščenem servisu Pušnik v Slovenski Bistrici, je pa od tega slabi 2 leti. Drugače z avtom nimam nobenih problemov.
Aja, ta čuden zvok poslušam že cca 2 meseca, najprej je bilo komaj opazno, zdaj pa vedno glasneje.
Imam nekaj novih podatkov, če slučajno kdo ve, kaj bi lahko bilo - ta čudni zvok
(sliši se kot bi mlelo), se najbolj sliši na tem predelu (kjer kaže puščica na sliki).
Ko je avto hladen in ga vžgem, mleje, ko pa se malo segreje, pa motor normalno brni
brez problema in vso to čudno mletje preneha (se ne sliši več).
Kaj bi lahko bilo krivo?
Jaz imam enako Laguno sam, da je 1.8 16V. Meni po zagono po enih 20 sekundah tudi brni v prekinitvah in neha, ko se temparatura vode segreje na enih 70C. Tako, da ni nujno, da je počen izpušni kolektor. Meni brni pri tistih kablih levo, kjer si ti označil. Nekaj časa sem temu posvečal pozornost, ampak po dveh letih me ne zanima več zakaj spušča te zvoke. Je pa pri meni bolj električen zvok kakšnega brivnika ali kaj podobnega.
Izpušni kolektor 100% ni počen, ker je bil pred kratkim zamenjan, vseeno hvala za odgovore.
Kamal, zvok je res podoben tistemu, ki ga opisuješ ti. Sem se včeraj razkuril in odpeljal avto na servis, da so ga zjutraj hladnega vžgali in pogledali, kaj bi bilo - trije mehaniki so poslušali mašino, pa niso slišali, da bi bili kaj narobe, rekli pa so mi, da se verjetno sliši motorček čisto zgoraj na sliki levo (regulator prostega teka). Moram jutri, ko bo avto hladen, preverit, če je res to, rekli so mi, da naj odklopim tisti kabelček za motorček in potem zopet priklopim in če ta čudni zvok neha oz. zopet začne mleti, je to to.
Čudi me da še nihče ni pomislil - takšno klenkanje ponavadi povzročajo dročniki ventilov, ki klenkajo, ko je hladen, čez čas so na enem cliu začeli tudi med vožnjo.
zvok prihaja pri tej napaki ravno iz ventildekla, kjer se le-ti nahajajo... po mojem mnenju je to tvoj problem.
pa če si pred 2 leti delal velik servis, bi verjetno že v tem času lahko naredil še kakšnega manjšega, mogoče je problem nastal zaradi olja. odvisno tudi koliko kilometrov si v tem času prevozil