mi_c_ho46 je napisal/-a:Bi probal, če bi mel zimske, ampak so ble 3 tedne nazaj tako obrabljene, da sem jih zamenjal z letnimi, ki jih imam sedaj (Goodyear excellence). Tako, da bom moral počakati do konec oktobra. Včeraj sem za 0.2 bara povečal tlak v gumah in se mi zdi, da je zvok malenkost drugačen kot prejšnje dni, vendar še vedno moteč. Tako, da so zgleda res gume krive.
Če so gume nove nebi smelo biti težav. Preveri še enkrat da imaš v gumah res ustrezen tlak. Sicer pa imam GY Excellence že nekaj let na avtomobilu. Guma ni slaba, na trenutke zana biti malce glasna (odvisno od podlage). Osebno pa me je od začetka malce zmotil opazen prehod, ko avtomobil prenese vso težo na zunanji rob gume. Takrat dobiš občutek da si na meji zdrsa, nato pa guma zopet drži kot na tračnici. Zmes je nekoliko trša in zato je obraba (vsaj pri lažjih avtomobilih) zelo majhna - bi znal biti to tudi vzrok za glasnost na nekaterih podlagah.
Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.