tosmjst je napisal/-a:jst mam tud zamenjanje svečke, ker so mislili na servisu da je biu to problem, kable so mi nekaj štimal, ker so mislili da prebijajo, nato so mi rekli da je lahko pa vžigna tuljava.
ampak kolkr sm včeri gledau iskra je :S
Avto zajebava pa samo kadar je mokro. par primerov:
- ga pustim čez noč na džju zjutro nebo teu užgat oz bo užgau in potem nazaj crkniu
- zapeljem čez lužo crkne med vožnjo in ga nemorem več vžgati za določen čas
mITJA122 je napisal/-a:tosmjst je napisal/-a:se opravičujem za dvojno objavo ampak, a ma mogoče kdo kaka navodila kablov in priključkov od vsega pod pokrovom od motorja za VW polo 6n 1.3motor?
da vidim kje se kaj nahaja če ma kaka druga reč slab stik da jo izoliram in popravim če se bo dalo
Letnik avta povej
joztom je napisal/-a:Renault predlaga, da se na cinšpule daje silikonska mast za tesnjenje. Brez veze že ne.
joztom je napisal/-a:Pri Citroenu je bila druga jeba. Si šel čez lužo in auspuh je nagonil paro na haubo, kjer se je kondenziralo in kapljalo nazaj. Tako ti je blokirna naprava odpovedala poslušnost, ob pravilni kodi na tastaturi je prižgal zeleno luč, rdeča pa ni ugasnila. Pa si rabil en dan, da se je spihalo, pa je šlo naprej. Pa sem enkrat popyzdil in zamenjal ECU s Peugeotovim 1,8 (verjetno od Čareta), avto je bil 2.0, pa je vžgalo s prve, je_eš blokade na starih jacih. Potem je zaradi manj bencina na takt in prevroče eksplozije prebilo dihtungo na glavi, pa spet stroški za remont glave. Potem sem dal nazaj original ECU in izklopil blokade in tastaturo v graben zabrisal, pa je za zmeraj mir. Še slika navodila Renaulta.
Mgajvr je napisal/-a:sam sem tud lastil polota 95 letnik, črne barve, 3 vraten...ok dost heca
imel iste težave, in menjal cinšpulo, potem je avto delal brez problemov. sicer je bilo pa že nekaj podobnih tem o tem problemu..
joztom je napisal/-a:Hotel sem ti samo povedati, kaj lahko kondenz povzroči na kakšnem avtu. V tvojem primeru je dovolj tesnjenje s slikonsko mastjo na kritičnih mestih.
LinuxFuter je napisal/-a:offtopic: sm gledov slike - maš ti dost vode v posodi za hladilno? (desno zgorej na slik ke se vid ceu motor)
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov