Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Sladjan
Nov uporabnik

Rabim pomoc glede ausphua :)

Napisal/-a Sladjan To avg 17, 2010 12:31 pm

Lep pozdrav.

Pred kratkim sem kupil Fiat Brava 1.6 16v sx Mania II... Auto je v odlicnem stanju razen auspuha...Pac je mal zarjaveu in je zelo krhek... pa se zvok cudn ma... In me zanima kaj mi predlagate kam da ga grem zamenjat in kater auspuh da kupim... Sem iz ljubljane...

hvala

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ To avg 17, 2010 12:46 pm

Pojdu k g. Marko Kavčič, ki je uradni serviser in je zares 1A. K njemu hodim že 4 leta na redne servise in same pohvale. Drugače pa najboljše je original pa bo OK.

Lp Miha
Slika

Uporabniški avatar
tosmjst
Novinec

Kraj: Tolmin

Napisal/-a tosmjst To avg 17, 2010 12:54 pm

če bi rad prišel pa bolj poceni skoz, pejdi v italijo pogledat na avtoodpade tam je itak ogromno fiatov vseh vrst pa na kaki bravi že dobiš dokaj nov auspuh tud za 10€ :)

Dawid1
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Dawid1 To avg 17, 2010 1:13 pm

tosmjst je napisal/-a:če bi rad prišel pa bolj poceni skoz, pejdi v italijo pogledat na avtoodpade tam je itak ogromno fiatov vseh vrst pa na kaki bravi že dobiš dokaj nov auspuh tud za 10€ :)

Ta dokaj nov je lahko nekaj istega kot ga ima sedaj gori.

Jaz sem lani kupil komplet novega od gibljive cevi do konca, mislim da je okrog 200€ sicer kopija originala, ker original se ti ne splača.

Najbolje da kupiš novo pa imaš mir, če misliš avto nekaj časa vozit. Gibljivo cev sem menjal letos je pa bila nekje 37€.

lp D

Sladjan
Nov uporabnik

Napisal/-a Sladjan Sr avg 18, 2010 10:40 am

hvala na odgovorima... jaz se mislil celo to menjat od teh cevi do loncev itd... pac ceuga k je kr dosti zarjavel in sm ga mogu ze 3 flikat spodi... tkoda se mi ne splaca vec hodt mehaniku zrd tega raj nouga kupm :)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr avg 18, 2010 10:43 am

če ti zadn lonc paše od novega bravota, se lohk zmenva za orginal lonc z ca. prevoženim 10.000km :)

Dawid1
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Dawid1 Sr avg 18, 2010 1:00 pm

Sladjan je napisal/-a:hvala na odgovorima... jaz se mislil celo to menjat od teh cevi do loncev itd... pac ceuga k je kr dosti zarjavel in sm ga mogu ze 3 flikat spodi... tkoda se mi ne splaca vec hodt mehaniku zrd tega raj nouga kupm :)

Sploh če ga pelješ flikat k mehaniku gre mimogrede 10-20€ za eno flikanje, tako da se ne splača. Saj pravim, če misliš avto vozit še nekaj časa kupiš novo pa je mir.

lp D

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr avg 18, 2010 1:07 pm

Vzami od Imasafa, v Sloveniji sicer ni zastopnikov.

Dobiš ga recimo tu, ali pa e-bay:
http://www.kat-1a.de/kat-shop/index.php

Desno gor kjer piše Schnellsuche napiši ime avta...

Mene je stal sredinski in zadnji za več kot pol manj kot če bi vzel orginal, se splača.

Uporabniški avatar
napi
Novinec

Napisal/-a napi Sr avg 18, 2010 2:33 pm

Pri Novaku sem dal okol 120-140€ ne spomnem se točno(cena je odvisna ker model je gor), lahko pa dobiš samo v kompletu. Meni so se kr oči zasukale :roll: , sam potem pa poštudiraš, zaj bom menjo zadni lonec potem sredinskega, pa pokličeš sem pa potem tja. Na koncu boš dal več za mobitel pa po možnosti še več za delo.
Delal je 15 minut, nosilne gumice je zamenjal pa je bla cifra kot sem prej napisal.
Dal je sicer 2 leti garancije, tak da ....

Sladjan
Nov uporabnik

Napisal/-a Sladjan Sr avg 18, 2010 7:34 pm

Dawid1 je napisal/-a:
Sladjan je napisal/-a:hvala na odgovorima... jaz se mislil celo to menjat od teh cevi do loncev itd... pac ceuga k je kr dosti zarjavel in sm ga mogu ze 3 flikat spodi... tkoda se mi ne splaca vec hodt mehaniku zrd tega raj nouga kupm :)

Sploh če ga pelješ flikat k mehaniku gre mimogrede 10-20€ za eno flikanje, tako da se ne splača. Saj pravim, če misliš avto vozit še nekaj časa kupiš novo pa je mir.

lp D

am ja pomoje je to se najbolse ker sem ze zamenjal cele zavore zadnje diske sprednje pa use skp ane... pa bi ga rd usaj se nevem let pa pou furu tko brez vecjih tezav tkoda bom kr novega kupu.. :D

hvala za predlog :D

lp

david272
Nov uporabnik

Napisal/-a david272 Sr avg 18, 2010 9:53 pm

Vprasaj tukaj www.dr-izpuh.si
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov