Kaj naj zdaj nardim, na servisu je reku vozi se, če začne bolj ropotat bo treba vse menjat. Jaz avtu ne zaupam več, da me ne bo na cesti pustil, ker ga zažgem takoj

denis,mag. je napisal/-a:če je JTD motor dobro vzdrževan turbina ne more kar tako prenehat delovat.
Kakšno oljo si pa vlival v motor, kako si ga vozil mrzlega itd?
King1 je napisal/-a:Ker poznam zgodbo se bom malo pohecal.Kupi si dti-ja in teh problemov ne bo.
Ali pa kot sem ti že danes omenil je pravi zate RS .....
Osebno dec se preveč sekiraš. Vozi še naprej pa dok gre gre.![]()
p.s. sva na liniji.
lp
p.s.1: upam, da ti bo kdo z foruma podal kak konkreten odgovor, ki ti bo pomagal.
joztom je napisal/-a:Mitsubishi TD04 v Renaultu tudi piska, pa če je za vse SAABe in Subaru Impreze dober bo tudi zame. Komplet ležajev s tesnili je 50$.
Drocky je napisal/-a:ziher si to zarad tvoje velike ljubezni do dizlov vozil tak, da je prišlo do tega![]()
če se je zvok fejst spremenil naenkrat, pejt še kam drugam avto pelat pregledat. Če pa gre postopoma, pa boš tak vedel kdaj bo proti koncu turbina. Pa ilja ti že pije kej?
lenivec je napisal/-a:kaj pa če kaka cev malenkost spušča in piha mimo in slišiš to?
p.s.: kaj ni priporočeno olje 5-40?
Tečko je napisal/-a:No saj motor je v redu kot praviš. ta ne crkne.
Mam tud jaz en tak čuden zvok pri svojem JTD in to že 2 leti kot bi prašiča klal, pa sem menjal vse jermene in šponarje, turbina tud pravjo da ni. Noben ne ve kaj je![]()
zvok se pa sliš pri določenih obratih in z določeno obremenitvijo in moram potrkat, da motor in turbina še vedno delata kot je treba.
Mislim da se ti ni treba zaenkrat sekirat.
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov