opel corsa eco je napisal/-a:am ja mislš da bi lahko bila sklopka? ker nevem kako si nej razložim povezavo gas-sklopka...ker pritisnat jo pa res morm skor čist do podna da lahko šaltam...kupila sem danes avto in me malo skrbi...bom videla kaj bo reku mehanik, upam da ni kej hujšga z mašino...ker k se zajla našpona se m zdi da gas bl prime sam pa komi laufa mašina, najbrž računalnik ne zazna...sej bo:) hvala
opel corsa eco je napisal/-a:torej...kaj je problem gas ali sklopka
zanima me razlaga povezave med tem .
pa sklopke ni treba do konca pritisnit, najbolje je da nekje na polovici prime!!!
opel corsa eco je napisal/-a:torej...kaj je problem gas ali sklopka
zanima me razlaga povezave med tem .
pa sklopke ni treba do konca pritisnit, najbolje je da nekje na polovici prime!!!
opel corsa eco je napisal/-a:Mene pa zanima, če kdo ve, imam model opel corsa 1.2, 16v, in za vsak ko šaltuješ in stopiš na gas, par cm gre v prazno šele potem potegne in ker nism navajena takšne vožnje cuka, 'našponali' smo zajlo za gas , a potem smo ga vžgali, pa je ful tresl mašino je še komi laufala, zakaj je to tko...a se ne da nardit tko da takoj, ko stopiš na gas tud takoj gre...hm...al imajo vse corse tako? čudn je tole... skrbi me je ,da je kej hujšga
opel corsa eco je napisal/-a:Mene pa zanima, če kdo ve, imam model opel corsa 1.2, 16v, in za vsak ko šaltuješ in stopiš na gas, par cm gre v prazno šele potem potegne in ker nism navajena takšne vožnje cuka, 'našponali' smo zajlo za gas , a potem smo ga vžgali, pa je ful tresl mašino je še komi laufala, zakaj je to tko...a se ne da nardit tko da takoj, ko stopiš na gas tud takoj gre...hm...al imajo vse corse tako? čudn je tole... skrbi me je ,da je kej hujšga
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov