imam cliota 98 1.2 in imam okvaro motorja.Ker bi si rad kupiv drugi motor me zanim če velja da kupim kakšno drugo mašino kot (d7f)ker zdej je bila ta mašina not zato prosim tiste ki se na to spoznate da mi na kratko odgovorite.
Najlepša hvala...

jakob.percic je napisal/-a:lp
imam cliota 98 1.2 in imam okvaro motorja.Ker bi si rad kupiv drugi motor me zanim če velja da kupim kakšno drugo mašino kot (d7f)ker zdej je bila ta mašina not zato prosim tiste ki se na to spoznate da mi na kratko odgovorite.
Najlepša hvala...
Gorch je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:lp
Najlepša hvala...
kolegu je ventile skupaj udarilo in je menjal komplet motor,ugradil je pa 1.4 energy(prej 1.2) in je rekel,da vse paše(menjalnik,nosilci...).
Gorch je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:lp
Najlepša hvala...
kolegu je ventile skupaj udarilo in je menjal komplet motor,ugradil je pa 1.4 energy(prej 1.2) in je rekel,da vse paše(menjalnik,nosilci...).
Dr.Megane je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:lp
Najlepša hvala...
Ja sam to je clio II in ni vse enako.
najboljše da je iz clia Ii.
Jst ga imam naprodaj zaradi karambola, D7F motor, clio II, 130kkm.
Če te bo zanimalo lahko na PM.
kakšno okvaro pa imaš, ker niso ravno slabi ti motorji?
LP
jakob.percic je napisal/-a:ja to je pa res velikrat mi je zakuhal in je vrjetno dihtango prekurilo to se je zgodilo pri 177.000km.To me je pa res presenetilo da je neuničliv motor to se pravi da najbolše da grem nazaj na (d7f).
tristan01 je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:ja to je pa res velikrat mi je zakuhal in je vrjetno dihtango prekurilo to se je zgodilo pri 177.000km.To me je pa res presenetilo da je neuničliv motor to se pravi da najbolše da grem nazaj na (d7f).
Glede na kilometre in okvaro sklepam da je bila menjava zobatega jermena narejena malomarno in se zaradi varčevanja ali pozabljivosti ni menjala vodna črpalka - posledica kar je bilo. Kakorkoli, motor je vzel slovo.
Kot so ti že predlagali zamenjaj svoj motor z drugim enakim, le naj bo s preverjeno zgodovino. Bolj zanesljivega in za vzdrževanje nezahtevnega motorja ne boš našel. Clio s tako motorizacijo pa tudi ni nepremičnina s katero nebi mogel slediti vsakodnevnemu prometu.
LP Tristan01
jakob.percic je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:ja to je pa res velikrat mi je zakuhal in je vrjetno dihtango prekurilo to se je zgodilo pri 177.000km.To me je pa res presenetilo da je neuničliv motor to se pravi da najbolše da grem nazaj na (d7f).
Glede na kilometre in okvaro sklepam da je bila menjava zobatega jermena narejena malomarno in se zaradi varčevanja ali pozabljivosti ni menjala vodna črpalka - posledica kar je bilo. Kakorkoli, motor je vzel slovo.
Kot so ti že predlagali zamenjaj svoj motor z drugim enakim, le naj bo s preverjeno zgodovino. Bolj zanesljivega in za vzdrževanje nezahtevnega motorja ne boš našel. Clio s tako motorizacijo pa tudi ni nepremičnina s katero nebi mogel slediti vsakodnevnemu prometu.
LP Tristan01
jakob.percic je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:ja to je pa res velikrat mi je zakuhal in je vrjetno dihtango prekurilo to se je zgodilo pri 177.000km.To me je pa res presenetilo da je neuničliv motor to se pravi da najbolše da grem nazaj na (d7f).
LP Tristan01
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov