Nasveti in napotki ter povpraševanja...

g
Nov uporabnik

poravilo vetrobranskega stekla na dolenskem kje?

Napisal/-a g Po avg 30, 2010 10:30 am

torej prijatelja zanima pa sprasujem, ker rabi info kje bi lahko dal popravit voznikovo sipo ker mu je kamencek naredil piko in bi dal popravit,bral sem da se da v velikosti kovanca 2e poravit
zanima me ce je kje v novem mestu al pa crnomlju in kaksne so kaj cene
gledal sem po netu pa sem videl sam kaksne avtoservise in tisti ki se ukvarjajo stem vendar so mal delec v osrednji sloveniji

ce ma kdo kasno stevilko kontakt in izkusnje se lahko malo razpise

lp

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Po avg 30, 2010 10:36 am

Na Dolenjskem težko.

Drugače se s tem ukvarjajo majstri pri: http://www.carglass.si/Vetrobransko-steklo.2875.0.html

Druga zadeva: Vprašaj ga če ima zavarvano kaj,kombinacije recimo..Najprej to,potem ti svetujem dalje :)
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

g
Nov uporabnik

Napisal/-a g Po avg 30, 2010 11:22 am

KiNOS je napisal/-a:Na Dolenjskem težko.

Drugače se s tem ukvarjajo majstri pri: http://www.carglass.si/Vetrobransko-steklo.2875.0.html

Druga zadeva: Vprašaj ga če ima zavarvano kaj,kombinacije recimo..Najprej to,potem ti svetujem dalje :)

zal nima zavarovano zato bi rad cim cenej skoz prisel pa ne da bo naneslo skup ko je nova cela sipa kopija seveda

zal nima vinjete pa prevoz in ostalo tudi nanese(skor ko nova sipa neorginalna seveda),zdj zarad pike mi je reku da mu je mal bedno menjat sipo pa to zato me je uprasal ce poznam koga pa sem izkal po netu in nc pametnih info za dolensko

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po avg 30, 2010 4:07 pm

če je kakšen clio ali golf se da rabljeno dobit za drobiž...
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po avg 30, 2010 5:37 pm

Sicer ne vem kako je sedaj....A carglass je men prišel na dom popravit. Res pa je, da sem uveljavljal prek zavarovalnice.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Po avg 30, 2010 7:05 pm

g je napisal/-a:
KiNOS je napisal/-a:Na Dolenjskem težko.

zal nima zavarovano zato bi rad cim cenej skoz prisel pa ne da bo naneslo skup ko je nova cela sipa kopija seveda

zal nima vinjete pa prevoz in ostalo tudi nanese(skor ko nova sipa neorginalna seveda),zdj zarad pike mi je reku da mu je mal bedno menjat sipo pa to zato me je uprasal ce poznam koga pa sem izkal po netu in nc pametnih info za dolensko

Huh..nima zavarovano.

Od tu naprej so tri opcije:
1.Carglass
2.Rabljena šipa+menjava
3.Nova šipa+menjava

Pozanimaj se koliko to stane pri Carglassu.
Poglej na avto.net če ima kdo rabljeno kje po moznosti celo,vendar jo je pogosto problem dobit ven-celo namreč.
Pozanimaj se koliko stane kopija šipe in koliko pride nova original šipa.

Še o menjavi šipe: Menjavo šipe ti lahko nardijo na kakem servisu.Zaračunali ti bojo sicer 2 uri dela kar je cca 50€+lepilo.Lahko ti naredim tudi jaz/okolica NM.Če prineseš lepilo sam(DInitrol itd), še bolje in predvsem ceneje,vendar če bo lim spustil nisi naredil nič :)
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov