to ti morajo vsekakor urediti pod garancijo, če ti tega meh ne bo, pojdi k drugemu vw servisu!!!!
nej še omenim svojo zadevo mam fiat bravota, avto še ni bil star dve leti pa seje pod prtljažnikovimi vrati na tistih jamicah (ki zgledajo kot bi bil pleh skupaj pikan) na spodnjem delu prtljažnih vrat pojavil (tisti del ki se na zunaj ne vidi) a rja, so samo zapikal z čopičem in je zadeva čez kak mesec udarila ven, potem so cel tisti del ličarsko obdelali in zadeva saj zaenkrat dobro stoji
moj drug problem je bil krom na kljukah, potekla garancija splošna dve leti, grem na svoj servis so rekl to ne vela garancija na lak ki je 3 leta, avto še ni bil tri leta star, pošljem par mejlov naokoli ostalim servisom, tudi generalnemu zastopniku za fiat. Dobil sem par odgovorov da nej se oglasim bla bla bla, in sem bil ravno v celju, so naredil samo prijavo generalnemu zastopniku, avta niti pogledal niso (so dobili po mejlu slike), drug dan me že kličejo da garancija odobrena, ko so dobili kljuke so mi vse 4 menjali
pa še en primer od kolegice, kai ceed stara manj kot leto stop lučka na zadnjih vratih, okoli nje s epojavila rja, zadevo sanirali da celi tisti zgornji del ličarsko obdelali brez vsake hud ekrvi ali nejevolje
te zadeve omenil zgolj zaradi tega da se vidi kako se reklamacije različno tretirajo od servisa do servisa, zato če ti eden tega ne bo naredu, greš pa k drugemu, in neumen bi bil, da nebi vztrajal da ti to zadevo sanirajo pod garancijo, ker po moje ni nobenega dvoma da ti jo sanirajo pod garancijo
verjetn bi pa z tem bil problem, če avta nisi pod garancijo servisiral pri pooblaščencu
upam da zadevo rešiš z najmanj slabe volje in čim hitreje
pa le poročaj kako se bo ta zadeva rešila