Kupil sem R twingo in ugotovil da nima filtra kabine. Je mogoče kdo kako rešil to z kakim nadomestnim vložkom. Letnik je pa 2001 avantura (helios) 43 kW.
scuba je napisal/-a:Kupil sem R twingo in ugotovil da nima filtra kabine. Je mogoče kdo kako rešil to z kakim nadomestnim vložkom. Letnik je pa 2001 avantura (helios) 43 kW.
je - tam kjer je "škatla" skozi katero prihaja zunanji zrak, prekriješ s takim filtrom, ki je za nape (bel, na role ga prodajajo v Merkurju) nekako se znajdeš in ga učvrstiš, pa boš friški zrak brez pelodi vdihaval celo leto....
oh ko je lih ena taka tema bi vprašal, meni v avtu ko vžgem da greje smrdi po žgajajoči se plastiki al neki takga nevem kako bi opisal vonj(pač isto ku pri ladi nivi).
gre pa za vw polo 6n. Je mogoče filter kabine umazan, ker odkar mam avto ga še nism menjal, bo pa počas eno leto
Drugače pa,menjaj filter,odstrani ventilator v notranjosti kabine(ali zunaj) ter malo spucaj pečko,kolkor se da pač zraven pridet..pa mal našpricat
When bravery turns into insanity! - MKV GTI DSG-F1 2005 sold - MKV 1.9tdi 2005 sold - MKV 1.4fsi 2005 sold - MKV 1.6fsi 2008 sold - MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold - BMW M3 2003 SMG