Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:Zgolj je to preventivno, zaenkrat ni še nobenih problemov.
Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:OK. Vendar škoditi pa verjetno ne more? Zgolj je to preventivno, zaenkrat ni še nobenih problemov.
Mercedes Sportcoupe je napisal/-a: Mi je pa sodelavec povedal da sam uporablja tako zadevo in avto veliko mirneje deluje (glede na to da je prej čudno cukal...).
black je napisal/-a:Če boste imeli kdaj prliko primerjate glavo, šobe in ventile pri avtu v katerega se je redno nalivalo aditiv, in isto stvar pri avtu v katerega se ni nič nalivalo.
Presenečeni boste...
Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:Zdravo.
Zanima me kateri dodatek h gorivu za čiščenje šob itd... je najbolje dodati v dizelske motorje (npr: za mercedeza SPortcoupe C200 CDI 2.2 Dizel)??
LP
kugla je napisal/-a:Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:Zdravo.
Zanima me kateri dodatek h gorivu za čiščenje šob itd... je najbolje dodati v dizelske motorje (npr: za mercedeza SPortcoupe C200 CDI 2.2 Dizel)??
LP
Nobenega!!! Ti adjetivi so v večini samo fopanje nevednega naroda.
Verjemi,da je po uporabi le teh največkrat narejeno veliko več škode,kot pa koristi! Če pa že opaziš korist,je ta samo v tvoji glavi
need 4 speed je napisal/-a:Ja aditiv je dobra zadeva, če se vliva v avto od vsega začetka-umazanija se ne "nalaga", ampak se sproti čisti.
Če ga vliješ prvič po parih letih pa bolj škodi, kot koristi.Obloge po napeljavi se očistijo in gredo naprej proti šobam, ki se potem zabijejo.
Jaz nebi vlival, če nisi od začetka.Pomojemnarediš več koristi, če daš šobespucatt,po potrebi obovit.
Me pa neki zanima...tisti, ki vlivate aditive od začetka-a ga vlijete vsakič ali ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov