matej227 je napisal/-a:Zanima me, kako se kaj zadovoljni z nakupi prek te spletne trgovine (cena, kakovost materiala)? Mal sem gledal za vztrajnik pa sklopko pa me zanima, koliko kaj dobro robo prodajajo?
matej227 je napisal/-a:ja, najbolj me skrbi da zaradi motornega olja, da ni kakšen ponaredek, zaradi cene.
34 € za 5 litrov arala 431, če je vse ok je res ful ugoden
nebivedu je napisal/-a:matej227 je napisal/-a:ja, najbolj me skrbi da zaradi motornega olja, da ni kakšen ponaredek, zaradi cene.
34 € za 5 litrov arala 431, če je vse ok je res ful ugoden
Motul 6100 je 32 evrov, motul 8100 je pa 34 evrov - pa ni nobena natega, take so cene, v ostalih trgovinah ti nabijajo cene, pa služijo na tebi.
Vse kar sem dobil iz herkulesa je delovalo brez napak.
monster_d je napisal/-a:Kolko gledal cene so kar dragi, pa bogve kaj dobiš sploh, boljše it v kako trgovino pa še popust dobiš.
matej227 je napisal/-a:Zanima me, kako se kaj zadovoljni z nakupi prek te spletne trgovine (cena, kakovost materiala)? Mal sem gledal za vztrajnik pa sklopko pa me zanima, koliko kaj dobro robo prodajajo?
hippo je napisal/-a:Kaj hočem povedat? Da nimajo vse tako ugodno, da se splača tudi kje drugje kaj povprašat. Kako to vem? Jah, tudi jaz sem na tem, da uredim internetno štacuno, samo je preveč artiklov za notri klofat, imam pa cenike, pa jih lahko malo primerjam... Imajo pa določene stvari cenje kot pa v navadni štacuni, da ne bo kdo reku, da jih hočem samo šinfat.
Symon je napisal/-a:Po domače, gre za tvojo (bodočo) konkurenco? Ja možno, da imajo kaj tudi dražje kot drugje.
Ampak kar se tiče olja ga nabavljam pri njih že zelo dolgo. Isto je kolega pri njih dobil bremze najceneje. V glavnem ena boljših trgovin.
nebivedu je napisal/-a:hippo ali res misliš, da kupujemo tisto, kar ima herkules dražje kot drugje pri herkulesu?
Greš po netu pogledat, v trgovine vprašat in kupiš kjer je najceneje. Ne boš šel ravno dražjih zadev kupovat, to bi bilo neumno.
Ampak s tistimi stvarmi, ki pa sem jih kupil pri herkulesu sem bil vedno zadovoljen. Vedno je bil rok dobave več dni, dobil pa sem ponavadi že naslednji dan ali pa najkasneje v roku dveh dni, kar je za internetno prodajo zelo zelo vredu.
hippo je napisal/-a: Sicer je pa konkurenca dobra stvar, zato ker imaš možnost izbire. Glavna razlika je potem v robi in pristopu.
Določene stvari jaz dobivam direkt iz Nemčije in se izognem našim dobaviteljem, seveda so cene gor dosti nižje, ker so tudi količine večje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov