Nasveti in napotki ter povpraševanja...

matej227
Nov uporabnik

herkules.si

Napisal/-a matej227 Če sep 23, 2010 7:10 pm

Zanima me, kako se kaj zadovoljni z nakupi prek te spletne trgovine (cena, kakovost materiala)? Mal sem gledal za vztrajnik pa sklopko pa me zanima, koliko kaj dobro robo prodajajo?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: herkules.si

Napisal/-a adis Če sep 23, 2010 7:13 pm

matej227 je napisal/-a:Zanima me, kako se kaj zadovoljni z nakupi prek te spletne trgovine (cena, kakovost materiala)? Mal sem gledal za vztrajnik pa sklopko pa me zanima, koliko kaj dobro robo prodajajo?

kupil nekaj stvari pri njih in sem zelo zadovoljen pa tudi cena je zelo vredu ;)

lahko tudi osebno obiščeš prostore, kjer prodajajo blago in tako tudi naročene stvari prevzameš.

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če sep 23, 2010 8:04 pm

Tud jst sem kupil ze pri njih in za zdej sem zadovoljen :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Če sep 23, 2010 8:06 pm

:tomidelej:
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

matej227
Nov uporabnik

Napisal/-a matej227 Če sep 23, 2010 8:08 pm

ja, najbolj me skrbi da zaradi motornega olja, da ni kakšen ponaredek, zaradi cene.

34 € za 5 litrov arala 431, če je vse ok je res ful ugoden

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če sep 23, 2010 8:14 pm

Kolko gledal cene so kar dragi, pa bogve kaj dobiš sploh, boljše it v kako trgovino pa še popust dobiš.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 23, 2010 8:15 pm

matej227 je napisal/-a:ja, najbolj me skrbi da zaradi motornega olja, da ni kakšen ponaredek, zaradi cene.

Motul 6100 je 32 evrov, motul 8100 je pa 34 evrov - pa ni nobena natega, take so cene, v ostalih trgovinah ti nabijajo cene, pa služijo na tebi.

Vse kar sem dobil iz herkulesa je delovalo brez napak.

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 Če sep 23, 2010 8:18 pm

nebivedu je napisal/-a:
matej227 je napisal/-a:ja, najbolj me skrbi da zaradi motornega olja, da ni kakšen ponaredek, zaradi cene.

Motul 6100 je 32 evrov, motul 8100 je pa 34 evrov - pa ni nobena natega, take so cene, v ostalih trgovinah ti nabijajo cene, pa služijo na tebi.

Vse kar sem dobil iz herkulesa je delovalo brez napak.

X2

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Če sep 23, 2010 8:24 pm

zelo zadovoljen z njimi, velikokrat sem že kupoval pri njih, tako, da lahko samo priporočam, če pa si iz ljubljane pa lahko tudi sam prevzameš robo pri njih, brez poštnine seveda........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Če sep 23, 2010 9:10 pm

monster_d je napisal/-a:Kolko gledal cene so kar dragi, pa bogve kaj dobiš sploh, boljše it v kako trgovino pa še popust dobiš.

Če še nisi razbral iz ostalih postov, imajo tudi trgovino kjer fizično prevzameš zadeve (zaloga tam je majhna, ampak večino naročiš po tel. in potem tam prevzameš)

Sam sem zadovoljen z njimi, vse je bilo vedno tako kot smo se dogovorili (material pravi in takrat ko je bilo rečeno)
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo Če sep 23, 2010 9:12 pm

Večkrat že naročil material, običajno dobijo v enem dnevu kar ni na zalogi...
Ne maram pošte, tako d avedno osebno prevzamem v njihovi trgovini.
Vedno vse OK, so korektni!
Lep dan!

Uporabniški avatar
diamant72
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a diamant72 Če sep 23, 2010 11:36 pm

So prijazni, dogovorjenega se držijo. Pohvale :)
Trenutno vozim: BMW 645Ci (1:24), Maserati GranTurismo RC (1:18)
P.S. Iščem čarobno palčko, ki pretvarja 1:18 v 1:1. Tudi 1:24 v 1:1 bo ok...

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe sep 24, 2010 7:40 am

Tudi jaz lahko samo pohvalim. Zaenkrat vse bp.
Slika

karman
Nov uporabnik

Napisal/-a karman Pe sep 24, 2010 8:12 am

Tudi jaz imam z njimi samo dobre izkušnje. Ko bi le bili vsi trgovci takšni.

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Pe sep 24, 2010 8:27 am

matej227 je napisal/-a:Zanima me, kako se kaj zadovoljni z nakupi prek te spletne trgovine (cena, kakovost materiala)? Mal sem gledal za vztrajnik pa sklopko pa me zanima, koliko kaj dobro robo prodajajo?

Nekateri pravite da imajo OK cene, jaz pa lahko konkretno povem recimo ravno za sklopke in vztrajnike, da imajo višje cene kot če bi šel direkt v trgovino.
Recimo: Sachs in Valeota imajo skoraj 20-30% dražje, LMM-je imajo full drage, pa še kaj se najde.
Kaj hočem povedat? Da nimajo vse tako ugodno, da se splača tudi kje drugje kaj povprašat. Kako to vem? Jah, tudi jaz sem na tem, da uredim internetno štacuno, samo je preveč artiklov za notri klofat, imam pa cenike, pa jih lahko malo primerjam... Imajo pa določene stvari cenje kot pa v navadni štacuni, da ne bo kdo reku, da jih hočem samo šinfat.
Sicer pa ima vsak pravico kupovat tam, kjer mu paše.
Če pa kdo kaj rabi, me lahko vedno kontaktira.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe sep 24, 2010 9:36 am

hippo je napisal/-a:Kaj hočem povedat? Da nimajo vse tako ugodno, da se splača tudi kje drugje kaj povprašat. Kako to vem? Jah, tudi jaz sem na tem, da uredim internetno štacuno, samo je preveč artiklov za notri klofat, imam pa cenike, pa jih lahko malo primerjam... Imajo pa določene stvari cenje kot pa v navadni štacuni, da ne bo kdo reku, da jih hočem samo šinfat.

Po domače, gre za tvojo (bodočo) konkurenco? Ja možno, da imajo kaj tudi dražje kot drugje.

Ampak kar se tiče olja ga nabavljam pri njih že zelo dolgo. Isto je kolega pri njih dobil bremze najceneje. V glavnem ena boljših trgovin. 8)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe sep 24, 2010 9:38 am

hippo ali res misliš, da kupujemo tisto, kar ima herkules dražje kot drugje pri herkulesu?

Greš po netu pogledat, v trgovine vprašat in kupiš kjer je najceneje. Ne boš šel ravno dražjih zadev kupovat, to bi bilo neumno.

Ampak s tistimi stvarmi, ki pa sem jih kupil pri herkulesu sem bil vedno zadovoljen. Vedno je bil rok dobave več dni, dobil pa sem ponavadi že naslednji dan ali pa najkasneje v roku dveh dni, kar je za internetno prodajo zelo zelo vredu.

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Pe sep 24, 2010 9:57 am

Symon je napisal/-a:Po domače, gre za tvojo (bodočo) konkurenco? Ja možno, da imajo kaj tudi dražje kot drugje.
Ampak kar se tiče olja ga nabavljam pri njih že zelo dolgo. Isto je kolega pri njih dobil bremze najceneje. V glavnem ena boljših trgovin. 8)

Gre za konkurenco, ko jest še vedu nisem kaj je "vztrajnik". :lol: So bili oni pred mano, tako da sem jaz konkurenca njim. Sicer je pa konkurenca dobra stvar, zato ker imaš možnost izbire. Glavna razlika je potem v robi in pristopu.
Določene stvari jaz dobivam direkt iz Nemčije in se izognem našim dobaviteljem, seveda so cene gor dosti nižje, ker so tudi količine večje. Tako se da dobiti (sploh za nemške avtomobile) dosti dosti ceneje dele. Jaz sem komentiral samo določene cene produktov, ne pa firme kot take, kar je velika razlika. :tomidelej:

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Pe sep 24, 2010 10:00 am

nebivedu je napisal/-a:hippo ali res misliš, da kupujemo tisto, kar ima herkules dražje kot drugje pri herkulesu?

Greš po netu pogledat, v trgovine vprašat in kupiš kjer je najceneje. Ne boš šel ravno dražjih zadev kupovat, to bi bilo neumno.

Ampak s tistimi stvarmi, ki pa sem jih kupil pri herkulesu sem bil vedno zadovoljen. Vedno je bil rok dobave več dni, dobil pa sem ponavadi že naslednji dan ali pa najkasneje v roku dveh dni, kar je za internetno prodajo zelo zelo vredu.

Hja, mal sem gledal ocene izdelkov pri sklopkah pa mi je blo kr čudno, da ima nek izdelek recimo 10 ocen, cena pa višja.
Niso vsi taki kot ti, ko vse prečekira in preveri. Nekateri gredo v prvo štacuno in kupijo to, kar jim pač prodajalec ponudi. Taki tudi ne berejo tegale foruma ;)
Hitre dobavne roke imajo zato, ker kupujejo pri domačih dobaviteljih, ki imajo robo večinoma na zalogi. Sej drugače se jim ne bi izšlo, če bi morali imeti svojo zalogo.
Sej sem tudi jaz že kaj pri njih kupil, nimam nič proti njim...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe sep 24, 2010 10:48 am

hippo je napisal/-a: Sicer je pa konkurenca dobra stvar, zato ker imaš možnost izbire. Glavna razlika je potem v robi in pristopu.
Določene stvari jaz dobivam direkt iz Nemčije in se izognem našim dobaviteljem, seveda so cene gor dosti nižje, ker so tudi količine večje.

Dokler mi dobimo cenejše dele (iste kvalitete) mi je vseeno od kje kupim. 8)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov