Don_Apii je napisal/-a:Aha, pač stvar je taka, loputo sem očistil pa to, samo nastavit je pa neznam??
To se more prklopit na računalnik a ne??
Kar se pa tiče frtajler kape, se pa mislim da cela lahko vrti za nekaj obratov nazaj in naprej, to pa se pozna pri vžigu oz, prostem teku.
Tak da sem jo pustil kar namiru, ker če jo nazaj zavrtim, mi fuul zmanjša prosti tek, če pa naprej, pa fuul nabije obrate.
Aja pa simptomi so še vedno isti.
Nekaj sem tudi slišal, da bi mogu v loputico za zrak zvrtati milimetersko luknjico in bi naj pomagalo??
Kaj pravite o tem??
Lp Apii
CheFF je napisal/-a:Jaz imam delujočo loputo in šobo za gorivo, če boš potreboval...
Se je pa meni en čas tudi nekaj zaganjal pa sem menjal vakum cevke pa je nehalo.
Don_Apii je napisal/-a:CheFF je napisal/-a:Jaz imam delujočo loputo in šobo za gorivo, če boš potreboval...
Se je pa meni en čas tudi nekaj zaganjal pa sem menjal vakum cevke pa je nehalo.
Aha, ti bom sporočo ja če bom potreboval.
Amm kje pa so te cevke ??
Lp Apii
dejan19 je napisal/-a:Probaj še preveriti oddušek za olje ki gre iz pokrova ventilov,če ga ima..
dejan19 je napisal/-a:Če je bil oddušek čisto zabit potem je moglo olje nekje ven.. Če pa ni bil čisto zabit potem pa nisem 100%,da je to krivec.. Bos videl če bo bolje, če ne pa še vakum cevke preveri....
dejan19 je napisal/-a:Če je bil oddušek čisto zabit potem je moglo olje nekje ven.. Če pa ni bil čisto zabit potem pa nisem 100%,da je to krivec.. Bos videl če bo bolje, če ne pa še vakum cevke preveri....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov