Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gocve
Nov uporabnik

Luči pri kia sephia

Napisal/-a Gocve Pe sep 24, 2010 1:45 pm

Mogoče mi lahko kdo pomaga, imam kio sephio letnik 1999 problem pa so prednje luči, te so namreč zameglene kot bi bile prašne, vsake toliko časa pa so tudi rosne od znotraj a je mogoče kakšna rešitev ali pridejo v poštev samo nove pa če se jih sploh dobi? Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Pipita
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Pipita Pe sep 24, 2010 1:56 pm

Joj, zdaj pa jih boš slišal, saj je o meglenih lučeh in poliranju že napisano uf uf uf... :shock:

Zdaj, če je pa luč še poleg tega noter zarošena....hm...pa se mi zdi da je edino menjava pravi odgovor....no morda pa me bo kdo popravil in dal kak bolj uporaben nasvet...

pinz
Nov uporabnik

Kraj: Tromeja

Napisal/-a pinz To sep 28, 2010 7:10 am

Ce se ti rosijo luči odstrani pokrov na tam kjer menjaš žarnice. Če so luči orumele od vremenskih vplivov se jih da spulirat in izgleda ko nova v prineru da ni poškodovana porabula.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist To sep 28, 2010 9:26 pm

da se jih spolirat ali pa če imaš zavarovane kladivo pa enostavno malo zlomiš tolk da pokne, pa eno menjaš letos drugo drugo leto. glede rošenja pa ti težko kaj rečeš če ne vidiš zadeve, imamo doma sephio in ena je bila manjana pri manjši prometni in je kot nova, druga pa je še original in je zelo temna ja, sam rosijo pa se ne, mogoče nimaš tiste plastike ki jo odstraniš pri menjavi žarnice dobro zategnjene ali pa ti ne tesni več, drugje nevem kje bi ti vlaga not prišla.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov