Napisal/-a im nobody So okt 02, 2010 12:47 pm
tester javi napako 00519 absolute pressure sensor g71, short to ground...oziroma problem z štromom oziroma maso.napake nismo našli...vsi kontakti ok kabli na videz tudi...je lahko kriva katera druga masa ali žička?problem je v dežu oz vlagi.vrže nad 3 rpm v zasilni.ko avto restartaš dela brez problema dokler ga ne ugasneš.včasih dela 5 dni normalno ,včasih pa parkrat vrže u enem dnevu.čist odvisno...in takrat ko avto meče u zasilnega ima tudi manjšo moč...se občuti.,menjani so bili vsi senzorji kar je možno razen unga pred prednjo šipo na požarni...zram vakuma za bremze...sam sumim kako maso ali žičko...na prednji vezni mi je že jermen pobrusil na 15 cm izolacijo iz kabla..vendar smo to uredili.mislil sem da tam prebija ko se je kabel dotikal na kovino oziroma na vezno steno...vendar očitno ni bil to problem.je mogoče da je cev v kateri je map senzor tako vsrana?ta ko gre iz intercoolerja?pa prosim če mi kdo natančno prevede tole:
00519 2222 Manifold Absolute Pressure Sensor, G71
Vacuum line between inlet manifold and J220 pinched, plugged or constricted/bent
*
Fluid separator in tube from inlet manifold to J220 full of water
*Wastegate faulty
Wastegate frequency valve faulty
MAP sensor in J220 faulty
Turbocharger faulty
Loss of power
Check vacuum tube and fluid separator
Check wastegate and frequency valve
Check turbocharger