xsara je napisal/-a:Torej zanima me kako zgledajo simptomi okvarjene volanske letve (luft v volanu-se pravi če malenkost obrneš volan in se gume ne premaknejo?) ali kako drugače? pokanje pri vrtenju volana levo-desno na mestu..........
hvala lepa
xsara je napisal/-a:avto je brez serva (uno turbo), ima pa nove končnike, nove roke, narejeno optiko.......volan mi poka malo pred koncem navitja levo ali desno, sliši se pa res nekje tam okoli ohišja letve, ali pa mogoče take pokajoče zvoke spuščajo notranji volanski končniki-zglobi ?..........
mITJA122 je napisal/-a:xsara je napisal/-a:avto je brez serva (uno turbo), ima pa nove končnike, nove roke, narejeno optiko.......volan mi poka malo pred koncem navitja levo ali desno, sliši se pa res nekje tam okoli ohišja letve, ali pa mogoče take pokajoče zvoke spuščajo notranji volanski končniki-zglobi ?..........
Zdei če so meli uno-ti probleme z volanskimi letvami ti nebi znal povedat, to ti bo znal povedat kdo drug...velika je verjetnost, da imajo zračnost notranji končniki oz. tako imenovane volanske spone...najbolje je avto dati na dvigalo, migati z kolesi, iskati zračnost, po potrebi sneti volanske manšete ter opazovati ali je zračnost v notranjih končnikih ali v sami volanski letvi...sam bom menjal notranje končnike na Clio-tu v petek, ker ropota za popizdit, tudi če prevozim čisto malo neravnino na cesti "useka"poka....![]()
Lp
monster_d je napisal/-a:spone niso drage caa 15eurov komad, dela tudi ni kaj več ko za dobro uro, potrebno je še kasneje narediti optiko, sicer moćno dvomim da imaš na unotu spone hin ampak ok.
xsara je napisal/-a:mITJA122 je napisal/-a:xsara je napisal/-a:avto je brez serva (uno turbo), ima pa nove končnike, nove roke, narejeno optiko.......volan mi poka malo pred koncem navitja levo ali desno, sliši se pa res nekje tam okoli ohišja letve, ali pa mogoče take pokajoče zvoke spuščajo notranji volanski končniki-zglobi ?..........
Zdei če so meli uno-ti probleme z volanskimi letvami ti nebi znal povedat, to ti bo znal povedat kdo drug...velika je verjetnost, da imajo zračnost notranji končniki oz. tako imenovane volanske spone...najbolje je avto dati na dvigalo, migati z kolesi, iskati zračnost, po potrebi sneti volanske manšete ter opazovati ali je zračnost v notranjih končnikih ali v sami volanski letvi...sam bom menjal notranje končnike na Clio-tu v petek, ker ropota za popizdit, tudi če prevozim čisto malo neravnino na cesti "useka"poka....![]()
Lp
ja tudi pri meni je slišati podobno, ne samo, da poka na mestu, ampak tudi na malih neravninah.......koliko pa te bo prišla menjava, material+delo če ni skrivnost seveda?.......
monster_d je napisal/-a:spone niso drage caa 15eurov komad, dela tudi ni kaj več ko za dobro uro, potrebno je še kasneje narediti optiko, sicer moćno dvomim da imaš na unotu spone hin ampak ok.
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:spone niso drage caa 15eurov komad, dela tudi ni kaj več ko za dobro uro, potrebno je še kasneje narediti optiko, sicer moćno dvomim da imaš na unotu spone hin ampak ok.
Off:
Boš mi menjal?:D 15 eur/uro ti dam....pa da te vidim.![]()
On:
Lahko pokajo tudi ležaji amortizerjev.
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:spone niso drage caa 15eurov komad, dela tudi ni kaj več ko za dobro uro, potrebno je še kasneje narediti optiko, sicer moćno dvomim da imaš na unotu spone hin ampak ok.
Off:
On:
monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:spone niso drage caa 15eurov komad, dela tudi ni kaj več ko za dobro uro, potrebno je še kasneje narediti optiko, sicer moćno dvomim da imaš na unotu spone hin ampak ok.
Off:
On:
pri amerikanci je premalo 50eurov na uro
na vectri sem menjal v 15minutah
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov