Vozi malo bolj počasi pa bo boljetiguan je napisal/-a:Nove zimske gume debica, avto je bil pred pol leta temeljito pregledan (podvozje, test amortizerjev), vse OK, ampak nazadnje, ko sem šel v KP in imel notri še 2 osebi sem mislil, da bom pristal na prvem boru, ob rahli burji je avto accent l.98 vseskozi plaval tja in sem, vseskozi sem moral poravnavat avto oz. volan
adis je napisal/-a:@sonček:
hm... v tej temi: DEBICA govoriš kako je Debica slaba a si se 4 leta pozneje vseeno odločil kupiti ta-isto pnevmatiko.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
joztom je napisal/-a:To vse zastopim, ampak kaj ima to veze z novimi zimskimi gumami Debica. Ta da noben Hyundai nima kaj prida amortizerjev je vsakomur jasno, ampak možakar poudarja, da se to dogaja po menjavi na zimske gume.
matey18 je napisal/-a:Jst sm z reno thalio tut plavu po cest da ni blo za zdrzat pri vsakem vetriču je zanašalo pa tut nad 130 je bil volan mehak ko hu... Vse skupaj sm rešu z nakupom feltn prej 14" 175/65 zdej 15" 195/50 ter menjavo amortizerjev z tršimi ker original so bli tko mehki da sm za vsako neravnino na cesti kar poskakoval v avtu.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov