Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Opel astra 1994. odlepil se je strop....

Napisal/-a SELJO Če okt 21, 2010 6:48 pm

No problem pri moji starini je sledeč. Odlepil se je strop v avtu, to izgleda tako da sedaj celotna tkanina visi iz stropa...voznja je moteča :lol: Zadevo sem poizkusil sanirati tudi sam ampak brez uspeha...na sredini sem tkanino prerezal, da bi cel strop potem namazal z lepilom in dal nazaj.. no tukaj pa je problem ker je med stropom in tkanino neke vrste pena, ki je ze cisto preparela..nekaj se je se drzi skupaj drugo je v obliki prahu...no in zaradi tega lepilo ne drzi...trenutno sem zadevo resil z risalnimi zebljicki ampak to ni rešitev:) ima kdo kaksen nasvet kaj naj naredim da bi zadeva drzala??.-

db
Novinec

Kraj: from MS to MB

Napisal/-a db Če okt 21, 2010 7:27 pm

Najlažje ti bo, da greš na odpad, pa poiščeš drugo notranjo oblogo, mislim, da to ne bi smel biti problem dobit, pa tudi drago ne bi smelo biti. Malo tudi poglej na bolhi.
Zadeva se enostavno zamenja. Sem imel isti problem še na kadetu in sem samo streho zamenjal, paziti edino moraš ,če imaš 4 vrata ali 5 mislim da ni isto,no vsaj pri kadetu je bila razlika.

Uporabniški avatar
WiiiD
Nov uporabnik

Kraj: Poetovio

Napisal/-a WiiiD Če okt 21, 2010 9:14 pm

Enak primer sem imel na moji stari astri.. strop je bil povešen do moje glave.. :).. tapeto sem vzel dol.. potrgal vse dol.. spucal tudi tisto peno katera je čist preparela.. pobral mere od tapete + nekaj cm rezerve.. potem sem šel do tapetnika, si ogledal blago in izbrano kupil.. kupil sem še kanglco neostika in vse skupaj lepo počasi namazal.. tapeto in blago sem mazal po korakih cca. 30 cm in jo počasi lepil in pazil da se mi niso nardile gube..
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov