Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Plehnata zaslonka v prednjem žarometu

Napisal/-a xsara Če okt 28, 2010 3:13 am

Torej kot že iz naslova, bi potreboval plehnato-zaslonko-nosilec žarnice ali kako se že tistemu reče, za xsaro l. 04, za prednjo levo luč. Nebi rad kupoval celega žarometa, če ni treba. Ta plehek se mi je ob menjavi žarnice polomil in sem ga za silo povaril, vendar vseeno žarnica čudno stoji in so mi včeraj na tehničnem kompliciral, da malo čudno sveti v tla in da bi bilo dobro zamenjat. Ve kdo kje bi to dobil, razen seveda na kakšnem odpadu,kjer bo treba kupit celo luč, ki pa zna koštat okol 30 eur, tist plehek pa ni pomoje vredn več kot 2 eur-a.

Hvala, lep pozdrav
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Če okt 28, 2010 5:09 am

Če misliš na tisti plehek v notranjosti luči, ga boš zelo težko dobil (mogoče od kake karambolirane xsare, ki ima žaromet s počenim "steklom") boš pa moral potem še tvojo luč razdreti, zamenjati plehek, nazaj sestaviti in dobro zatesniti.
Dela bi tako bilo več kot za nakup rabljenega žarometa, kjer bi samo previjačil in priklopil.

Moje mnenje: pojdi po rabljen žaromet, ker ni računice za dobit in zamenjat samo tisti plehek.
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Če okt 28, 2010 6:20 am

ja tisti plehek v notranjosti luči, se pa bojim, da res ni računice......

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če okt 28, 2010 4:09 pm

nevem če ga ti bo uspelo dobro fiskirati tudi če ga dobiš, če mas zavarovane luči pa tak ni problema :D

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Če okt 28, 2010 5:48 pm

monster_d je napisal/-a:nevem če ga ti bo uspelo dobro fiskirati tudi če ga dobiš, če mas zavarovane luči pa tak ni problema :D

fiksirat ni panike, sem ga imel zunaj tudi na desnem žarometu in se da lepo ga vstavit, zavarovanja-kasko pa nimam več je že prestar avto :cry:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov